• Новинка
Детски парашут LRPJ Rainbow Play, Детска Гимнастическая Кооперативната игра с дръжки за колективни игри на открито, джоб за батут, Подложка за пикник, Калъф за мебели (Разм?

Детски парашут LRPJ Rainbow Play, Детска Гимнастическая Кооперативната игра с дръжки за колективни игри на открито, джоб

Buyers rating:
BGN 159.52

Налично

❤ Този детски игри парашут е изработена от тъкан плат, устойчива на абразия, здрав и издръжлив на употреба ❤Развива в децата способността да възприемат цветове, предаде въображение, тренирайте способността за координация и колективно съзнание. ❤Дръжка е много здрава и няма да навреди на вашите ръце, няма да падне дори и при интензивна употреба. ❤Парашут може лесно да се сгъне в чантата, удобни за лесно транспортиране и съхранение. ❤Е подходяща за различни поводи!Всички в един парашут!Идеално подхожда за различни поводи!Ето само някои от тях : парти по случай рождения ден, пикници, у дома, в парка, училище, възпитание занимания, промени . ❤ Този детски игри парашут е изработена от тъкан плат, устойчива на абразия, здрав и издръжлив на употреба. ❤Развива в децата способността да възприемат цветове, предаде въображение, тренирайте способността за координация и колективно съзнание. ❤Дръжка е много здрава и няма да навреди на вашите ръце, няма да падне дори и при интензивна употреба. ❤Парашут може лесно да се сгъне в чантата, удобни за лесно транспортиране и съхранение. ❤Е подходяща за различни поводи!Всички в един парашут!Идеално подхожда за различни поводи!Ето само някои от тях : парти по случай рождения ден, пикници, у дома, в парка, училище, възпитание занимания, промени. Сенници за деца - това е Повече от просто забавление.Описание на продукта : 1. Огромно забавление за деца от всички възрасти, допринася за съвместна групова игра, помага да се обучават способността на децата към екипна работа, визуален развитие, което помага да се развиват координацията на тялото и фините движения. Парашут може лесно да се сгъне в чантата, удобни за лесно транспортиране и съхранение. Развива в децата способността да възприемат цветове, предаде въображение и колективно съзнание.Параметри : Цвят : многоцветен Размер на продукта : 2*2 m 3*3 М, 3,6*3,6, 4* 4 м, 5 * 5 М, 6 * 6 мм Материал : плат В комплекта са включени : 1 х слот парашут Забележка : Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.

Подробности

Color:
multi color
Product Size:
2*2M,3*3M,3.6*3.6,4*4M,5*5M,6*6M
Material:
Cloth
Included Contents:
1 x Play Parachute:
Note:
Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.

Подобни продукти в категория