• Новинка
Острилка за нокти за домашни любимци, Нескользящий Машинка За нокти за Домашни Любимци, Високоефективен Материал Премиум-Клас, Силна Мощност, устойчивост на износ?

Острилка за нокти за домашни любимци, Нескользящий Машинка За нокти за Домашни Любимци, Високоефективен Материал Премиум-Клас,

Buyers rating:
BGN 29.16

Налично

Отлична производителност : Висока мощност, бързо полиране, благодарение на высококачественному вращающемуся вала лесно полиране на ноктите за домашни любимциВисока ефективност : Ефективен кръг за грубо смилане, кръг за грубо смилане на по-устойчив на абразия, ефективен и лесен за боравене с големи нокти, за домашни любимци.Високо качество : дръжка от ABS пластмаса, устойчива на плъзгане, износостойкая, термостойкая и низкотемпературная, дъговидна дръжка съответства на извивката на дланта на ръката си.Led светлини : led лампа линия на кръв, светодиодът има дълъг живот и безопасна за шлайфане на ноктите.По-ясно и да се избягва причиняването на вреда на домашни любимци.Удобен за използване : Тази бронирана машина за опесъчаване за нокти животни с 3 батерии тип АА за по-удобно носене и ползване. Отлична производителност : Висока мощност, бързо полиране, с отлично качество на въртящ се вал, лесно се полира за домашни любимци. Висока ефективност : Ефективен кръг за грубо смилане, кръг за грубо смилане на по-устойчив на абразия, ефективен и лесен за боравене с големи нокти за домашни любимци. Високо качество : дръжка от ABS пластмаса, устойчива на плъзгане, износостойкая, термостойкая и низкотемпературная, дъговидна дръжка съответства на извивката на дланта на ръката си. Led светлини : led лампа линия на кръв, светодиодът има дълъг живот и по-безопасно шлифован ноктите.По-ясно и да се избегне причиняването на вреда на домашни любимци. Удобен за използване : Тази бронирана машина за опесъчаване за нокти животни с 3 батерии тип АА за по-удобно носене и ползване.Параметри : Тип на продукта : Острилка за нокти за Собакматериал : ABS Размери : прибл. 18,5x4 см /7,3x1,6 инча Тип на батерията : 3 батерии тип АА (идват без батерии) Осъществяване Списък : 1 х мелница за нокти за кучета 2 х шлайфане аксесоари Забележка : Моля, се допуска отклонение от 1-2 см /0,4‑0,8 инча при ръчно измерване.

Подробности

Item Type:
 Dog Nail Grinder
Material:
 ABS
Size:
Approx. 18.5x4cm / 7.3x1.6in 
Battery Type:
3 x AA Battery (Shipped Without Batteries)
Package List:
1 x Dog Nail Grinder  :
2 x Grinding Accessories :
Note:
Please allow 1‑2cm/0.4‑0.8in error for manual measurement. :

Подобни продукти в категория