• Новинка
USB Адаптер C за слушалки 3,5 mm, Сплитер за слушалки iPad Pro и зарядното устройство Ивица на звука Type-C за двойно слушалки за iPad Pro, Samsung Galaxy, HTC, Pixel, и т.н. (4 в 1)

USB Адаптер C за слушалки 3,5 mm, Сплитер за слушалки iPad Pro и зарядното устройство Ивица на звука Type-C за двойно слушалки

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

√【Дизайн 4 в 1】 Този USB адаптер C-3,5 мм е оборудван с два конектори за слушалки 3,5 мм жак за слушалки C USB порт за бързо зареждане на USB C, който ви позволява да слушате музика, да гледате видео, да използвате аудионавигацию, управление на музика или разговори по време на зарежданеМожете да зареждате вашето устройство, USB, C и едновременно възпроизвеждане на музика с помощта на нашия адаптер. (Забележка : аудио жак за слушалки Type C и жак за слушалки 3.5 мм не може да се използва едновременно, едновременно може да се използва два съединителя за слушалки 3,5 мм). √【 Насладете се на звук с висока разделителна 】 В този сплитер за слушалки USB C вграден висококачествен смарт-чип, който поддържа цифрова музика с висока резолюция (до 24-bit/96 khz) за осигуряване на стабилно предаване на възвратно аудио без загуба на качество, можете да получите най-доброто изживяване при слушане. √【Бързо зареждане на PD 3.0】 Този конвертор за слушалки USB C ще ви спести много време, скорост на зареждане ще се увеличи с 50%.Луженый сгъсти медно жило осигурява сигурна и стабилна бързо зареждане, не вреди на мобилни телефони, не консумира електроенергия. √【Широка съвместимост】 Този сплитер аудиоразъема работи с повечето USB устройства C, като телефони, лаптопи и слушалки. съвместим с Galaxy Note 10/10 + /S20/20+/20 Ultra Galaxy Note 20 / Note 20 Ultra, новият i Pad Pro, Google Pixel 4 / 4 XL / 3 / 3 XL / 2 / 2 XL, HTC U11 / U12, Essential PH-1, LG, Essential phone, Dell и много други устройства с пристанище type c. √【Лесно да се заеме】 Този жак за слушалки Type C с малки размери и компактен дизайн, лесно се побира в раница, чанта или джоб.За всеки въпрос за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас на време, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да по-малко от 24 часа. (Забележка : трябва да свържете кабел за зареждане USB C към източник на захранване за слушалки USB C. 1 * аудио жак за слушалки USB C. аудио жак за слушалки, 2 * 3,5 мм. 1 * Порт за бързо зареждане на USB C. Нашият адаптер, специално предназначени за потребителите на мобилни телефони или таблети с интерфейс USB C. Използвайте слушалки 3,5 mm, но вашето устройство има само USB порт C, тогава нашият адаптер е подходящ точно за вас.Чипсет на КПР, осигуряващ ви е оригиналното качество на звука.Поддържа аудио с висока резолюция до 24-bit/96 khz.Подкрепа за слушане по време на зареждане.Поддръжка на синхронизация на работата на два слушалки с 3. Двоен аудио жак 3,5 мм порт за зареждане USB C могат да работят в синхрон.Аудио жак, USB, C и порт за зареждане USB C могат да работят в синхрон.Изключете телефона от мрежата, рестартирайте го отново и отново включете.Почистете интерфейс и телефонна розетка с памучен тампон, потопен в алкохол.Включете съединителя за слушалки, за да сте сигурни, че той напълно е в контакт; или заменете конектор за зареждане и отново го поставете.

Подробности

Подобни продукти в категория

Дюбельный габър, Std, M2x10mm L, PK100
  • Новинка
Оценки:

Дюбельный габър, Std, M2x10mm L, PK100

Цена за : Всеки болт Артикул : Дюбельный габър Основен материал : закалена стомана Обща дължина : 10 мм Тип

BGN 1.90