• Новинка
Kiro & Seeu 5 бр. LM2596 LM2596S DC-DC стъпка надолу регулатор на напрежение на Входа 3,0-40, Изход 1,5-35 В Регулируема стъпка надолу преобразувател на Електронен Стабилизатор на напр?

Kiro & Seeu 5 бр. LM2596 LM2596S DC-DC стъпка надолу регулатор на напрежение на Входа 3,0-40, Изход 1,5-35 В Регулируема

Buyers rating:
BGN 35.66

Налично

【Висока точност】 точност ръководят потенциометър, нагоре по посока на часовниковата стрелка, стъпка надолу, обратно на часовниковата стрелкаОтлични изцяло солидни кондензатори, които могат ефективно филтрира високочестотен шум.Подходящи за различни електронни проекти. 【Входно напрежение】 постоянен ток от 3,2 до 40 (входно напрежение трябва да бъде 1,5 В по-висока продукция, без печалба). 【Изходно напрежение】 постоянно Напрежение от 1,25 до 35 В се регулира плавно, а максималният изходен ток е 3А. 【Лесно да се направи със собствените си ръце】 Свържете към източник на захранване, с помощта на мини-отвертка за увеличаване или намаляване на изходното напрежение чрез регулиране на винт на син потенциометре и чрез контролиране на напрежението с помощта на мултицет, за да получите желаното напрежение, по посока на часовниковата стрелка за увеличаване на напрежението и обратно на часовниковата стрелка, за намаляване на напрежението. (Заводское стойността по подразбиране си остава на високо напрежение, трябва да преминете на около 7-15 обиколки, преди напрежението ще започне да спада, 1 кръг означава +/- 1Б). 【Инструкции за употреба】 Свържете към източник на захранване, регулиране на бутона pinwheels на син потенциометре и контрол на напрежение, с помощта на мултицет, за да се получи необходимото напрежение (завод тества им при максимално напрежение, така че по подразбиране, те са много високи, се нуждае от около 15-20 оборота по часовниковата стрелка, преди напрежението ще започне да спада.

Подробности

Подобни продукти в категория