• Новинка
Cabilock Настолна Поставка Рафт от Неръждаема Стомана Въртящи Рафтове отточна тръба на шарнирна връзка Тава За Подправки Въртяща се Маса, Органайзер Килер Банка за По?

Cabilock Настолна Поставка Рафт от Неръждаема Стомана Въртящи Рафтове отточна тръба на шарнирна връзка Тава За Подправки

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

На РАФТА В ГАРДЕРОБА - подходящи за дома в най-различни места, кухня, баня, работния плот и други места за съхранение на различни малки предмети Стил е прост и модерен, подходящ за дома, кухни и т. Въртяща се тава за съхранение-кръгло шаси стабилно, а плота им е трудно да взривявам. ЗАВЪРТАНЕ на стойка-лесна, но модерен, подходящ за повечето кухни, въртящ се дизайн, много практични и издръжливи.ТОАЛЕТКА CADDY - Интелигентен дизайн, проста конструкция, лесна за съхранение и употреба, може да ви донесе по-голямо удобство.Пратката включва 1 х въртяща се тава за съхранение Характеристики - Изберете високо качество на материалите, стилна индивидуалност, в екологично чист и вкус, сигурен и издръжлив. - Многофункционална тава за съхранение, въртящи се в тава за съхранение в кухнята, е подходящ за съхранение на бутилки с подправки. - Материал : неръждаема стомана - Подходящи за дома в най-различни места, кухня, баня, работния плот и други места за съхранение на различни малки предмети. - Най-лесният и практичен дизайн, който може да направи вашия десктоп по-спретнато и чисто. - Здрава и устойчива, и тази въртящата се чиния не е лесно да се повреди, тя е удобна и полезна.Информация за стоки, Този завъртане на тавата за съхранение е предназначен за съхранение с голям капацитет, и да го вземат, въртяща се, че безопасно и бързо.Тя може да се завърта на 360 °, за да могат да стигат буркани с подправки, и е удобно да се взема подправки., лесно се изплаква с вода директно.

Подробности

Подобни продукти в категория

Група Pinnacle Sports Playa Bands
  • Новинка
Оценки:

Група Pinnacle Sports Playa Bands

Нови ленти Pinnacle Playa се предлагат в отбора цветови групиЛогото на Върха на една страна, надпис от другата

BGN 1.67