• Новинка
Скоба за монтиране на камери за сигурност compcctv Водоустойчива кутия, категория-обръч, Разпределителните кутия за електрически стълб, обръч от неръждаема стомана, с?

Скоба за монтиране на камери за сигурност compcctv Водоустойчива кутия, категория-обръч, Разпределителните кутия за електрически

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Универсална скоба за кутии, скоба за тежки кутии здрав скоба от неръждаема стомана, подходящ за повечето марки външни заграждения кутииПриложение : идеален за закрепване на кутията на закрито, на открито, скоба за монтиране на камери за сигурност, съответстващи на скобата кутии, най-високо качество с професионален дизайн, по-стабилен и надежден.Размер по дължина : 11.8 инча, идеален за вътрешно външно скоба на кутията. 2 x скоба за закрепване на кутията на полюс, скоба за фиксиране на панти на стълб за сигурност, с размер, регулируем диаметър на панти, максимум 7,8 инча. Забележка : Моля, внимателно прочетете инструкциите на картата размери на стоката и описание, преди да купите.Универсална скоба за кутии, скоба за тежки кутии здрав скоба от неръждаема стомана, подходящ за повечето марки външни заграждения кутии.Приложение : идеален за закрепване на кутията на закрито, на открито, скоба за монтиране на камери за сигурност, съответстващи на скобата кутии, най-високо качество с професионален дизайн, по-стабилен и надежден.Размер по дължина : 11.8 инча, идеален за вътрешно външно скоба на кутията. 2 x скоба за закрепване на кутията на полето, скоба за фиксиране на панти на стълб за сигурност, с размер, регулируем диаметър на панти, максимум 7,8 инча. Забележка : Моля, прочетете внимателно compcctv, картата размери на продукта и описание, преди да купите. Забележка : Преди да закупите, моля, потвърдете, съответства ли размера на изделия изисквания за инсталиране на вашия фотоапарат. моля, прочетете внимателно Compcctv, картата размери на продукта и описание, преди да купите. 2 x Скоба за закрепване на кутията на колумб, скоба за закрепване на пантите на полето на колона за размера на защитно стягане, регулируем диаметър на панти, максимум 11.Състояние : 100% чисто нов Материал : изработени от неръждаема стомана.Размер на продукта : дължина-около 11.8 инча Размер обков : 30 мм-200 мм Помещение включва : 1 комплект инсталационните винтов2 x Скоба за закрепване на стълб 2 * Φ200 mm панти Качествена неръждаема стомана, издръжлив и лесен за инсталиране, лесен за използване.

Подробности

Подобни продукти в категория

MP Biomedicals 0210295591 Нишесте, 1 кг
  • Новинка
Оценки:

MP Biomedicals 0210295591 Нишесте, 1 кг

По време на готвенето се превръща в скорбяла паста и издръжливостта му се увеличава още повечеТози проц

BGN 30.49