• Новинка
Органайзер за кутии от напитки за Хладилник, Органайзер за Кутии от напитки, Диспенсер за Кутии от напитки за Хладилник, Органайзер за съхранение на Кутии, Стойка з?

Органайзер за кутии от напитки за Хладилник, Органайзер за Кутии от напитки, Диспенсер за Кутии от напитки за Хладилник, Органайзер

Buyers rating:
BGN 20.39

Налично

【Капацитет 40 кутии】 : Всеки органайзер за съхранение на кутии в килера с капацитет 20 кутии по 12 унцииСамо на 2 опаковки диспенсера за напитки за хладилник поберат 40 кутии.Органайзер за напитки за хладилник побира банки на максимална височина 4,92 инча, а максималният диаметър на -2,95 инча.Моля, обърнете се към фигурата, за да получите подробни размери. 【Компактен штабелируемая конструкция】: 2 опаковки диспенсера за консерви с газировкой могат да бъдат опаковани в 4-слойный органайзер за съхранение на кутии с напитки, което я поставя при това по-малко място.Изградена органайзер за консерви pop е свързан с винтове, което го прави по-трайни.Никога няма да се притеснявате за това, че той ще се разклати, когато ще легна или да напитки. 【Конструкция с автоматично скручиванием】 : Всеки диспенсер за кутии от сода за хладилника се състои от 2 нива и 2 повдигащи направляващи за удобство на събиране на кутии и да пести място.По този начин, когато се приели предната банки, задните банки автоматично перекатываются напред.Благодарение на дизайна автоматично перекатывания да получите вашите банки ще бъде по-удобно и по-лесно. 【Противоскользящий мат】: Органайзер за съхранение на кутии за склада се предлага с 4 противоскользящими подови изтривалки на разположение за залепване в долната част.Противоскользящий дизайн ще направи своя органайзер за буркани е по-устойчив.Инсталирането му е в хладилника ще бъде по-безопасно.И за вас повече няма да се притеснявате за това, че сте поцарапаете плот или шкаф. 【Лесна инсталация】 Инструменти за инсталация и ръководството за експлоатация се предоставят заедно с организатора за консерви.Професионален водач не се изисква.Само 10 минути, за да събере държач за напитки от един човек, като следвате инструкциите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние веднага ще решим им за вас. 2 опаковане на диспенсера за консерви с газировкой могат да бъдат опаковани в 4-слойный органайзер за съхранение на по-голямо количество кутии с напитки, което я поставя при това по-малко място.

Подробности

Подобни продукти в категория

Луминесцентна лампа MDMprint PK30
  • Новинка
Оценки:

Луминесцентна лампа MDMprint PK30

✅ Луминесцентна лампа PK30 ✅ Светоотдача : 1,925 люмена ✅ Средният живот : 42 000 часа ✅ Тип крушка : Т8...

BGN 58.80
3 редица 21 ' Pref. Белина Tip-N-Roll (EA)
  • Новинка
Оценки:

3 редица 21 ' Pref. Белина Tip-N-Roll (EA)

3 Броя 42 седалки Съвет n' Roll Double FBПредпочитаните трибуна оборудвани двойни подножками на всички редове ...

BGN 1.67