• Новинка
PRETYZOOM 2 бр. Великденски Пролетта на Дървени Плочки с Сладък Заек, Украса за вашия Десктоп Топпера, Великденско Яйце, Централна Част, Селска Къща, Дървена Табела, Укра?

PRETYZOOM 2 бр. Великденски Пролетта на Дървени Плочки с Сладък Заек, Украса за вашия Десктоп Топпера, Великденско Яйце,

Buyers rating:
BGN 52.14

Налично

❤️Великденски декорации : ?Декор на великден на масата е направена във формата на зайци с две различни винтажными дизайнами : декор зайче великден в зелена ивица, държащ жълто великденско яйце с надпис Happy Easter, и още един дървен заек в розова рокля и с моркови Happy Easter ❤️Украса за маса с великден заек : ?са Изработени от дървесина, екологично чисти, силни и нечупливи.Повърхността внимателно шлифован, гладка и без чеп.Точно кройката и красива цветна картина правят на дървени зайче реалистично, и можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време. ❤️ Настолна плоча от великден дърво : ?Стикери с зайци размер 15x12,5 см, основата е по-дебела и по-твърда, така че зайците да не падне.Идеалната декорация за дома : маса, лавица за книги, перваза на прозореца, стойка, маса за хранене, камина полк, хол, кухня, офис, няколко нива на тавата и т. ❤️Великденски декор на фермерска къща : ?Централно украса великден тапети, съчетаващо най-различни цветове и ярки форми, се състои от великденски елементи, зайци, великденски яйца, моркови и надписи Happy Easter за усилване на празнична атмосфера.Като част от централната украса за Великден /Пролетта.Отлично допълнение към всеки декора у дома. ❤️Пролетта украса за дома : ?Великденски дървени плакети, опаковани в картонена кутия, могат да станат прекрасен подарък за великден семейство, приятели, съученици, колеги, които са израз на вашите добри желания.Очарователен комплект от 2 великденски зайци много сладък и определено ще се превърне в забавно украшение за всяка възрастова група. ❤️Великденски декорации : ?Декор на великден на масата е направена във формата на зайци с две различни винтажными дизайнами : декор зайче великден в зелена ивица, държащ жълто великденско яйце с надпис Happy Easter, и още един дървен заек в розова рокля и с моркови Happy Easter. ❤️Украса за маса с великден заек : ?са Изработени от дървесина, екологично чисти, силни и нечупливи.

Подробности

Подобни продукти в категория