• Новинка
Homoyoyo Чаша за супа с Портокалов в основата на пшеница, Контейнери за храна с Капак, Детски Обяд-Бокс за Bento, Мини-Обяд-Бокс, Чаша за зърнени култури, Чаша за мляко, Овес?

Homoyoyo Чаша за супа с Портокалов в основата на пшеница, Контейнери за храна с Капак, Детски Обяд-Бокс за Bento, Мини-Обяд-Бокс,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

пластмасатаЧаша с капак : Изработени от висококачествени материали, чаша за супа трайни за дълго време употреба.Суповая чаша To Go : Чаша ви позволява лесно да приготвите питателна закуска за вас и вашето семейство.Готовата чаша, за да се люспи : Широка горловина ще ви помогне лесно се опаковат продукти и има, както и по-лесно за почистване вътрешната част.Преносими чаши за кисело мляко : МЛЕЧЕН чаша за закуска, суповый чашка можете да изпращате на вашите близки приятели или роднини в подарък, те ще им се радват.Пътен чаша за закуска : Компактни размери и лек, много удобен и лесно да носите със себе си.Пратката включва 1 х суповая чаша Особености -Материал : мини-контейнери от слама пшеница - Капацитет : 300 мл запечатани чаша-Размер : 12,00 X7,60 X7,60 см /4,72 X2,99 X2 изолиран контейнер за храна. -Цвят : както е показано на детски кутии за обяд - Суповая чаша е подходяща за пренасяне на течности, като овесени ядки, мляко, супа, овесена каша, изолиран контейнер за супа. - Интелигентен дизайн суповой чаша осигурява добра херметичност на контейнера за зърнени култури. - Изработена от висококачествени материали, чаша за супа трайна в продължителна употреба на Преносима чаша за мляко. - Подходящ, тъй като практически подарък за вашите приятели и колеги, студентски чаша за супа. - Можете да качвате студена и топла супа, достатъчно капацитет, удобно зареждане, по-добър контакт с храни по време на вечеря.Информация за продукта Запечатани суповая чаша е Изработена от безопасни за здравето материали, достатъчно устойчив за продължителна употреба.вакуум контейнер vakuen Практичен и портативен дизайн осигурява нейната популярност.Контейнер за закуска Можете да използвате за съхранение на различни неща!.държач за мляко Търсите чаша за закуска?Нашата купа за супа става най-добрият избор за вас.

Подробности

Подобни продукти в категория

F96T8 TUBEGUARD SUNLITE [ 24 бр]
  • Новинка
Оценки:

F96T8 TUBEGUARD SUNLITE [ 24 бр]

Тежък, здрав и издръжливОтлично качество на изпълнението ще продължи дълго време.Икономия на енергия.О�

BGN 2.33
Поставка За Цветя Лъжици Pers
  • Новинка
Оценки:

Поставка За Цветя Лъжици Pers

Изработен от висококачествен доломит; дължина 8 сантиметра и широчина 31 / 4 инча, на височина от 1 инч, Въз�

BGN 11.92