• Новинка
Alipis с Чанта за съхранение в стаята, Скучна Выдалбливаемая Дръжка-Органайзер за Баня, Цветни ленти за съхранение на Продукти, Ръчно Фитнес Зала, Преносим Полк за Пла?

Alipis с Чанта за съхранение в стаята, Скучна Выдалбливаемая Дръжка-Органайзер за Баня, Цветни ленти за съхранение на Продукти,

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Пластмасови кошници за съхранение : Тези кошници за съхранение са годни за интериора на вашата баняЧанта-тоут за всяка всячины.Кошница за съхранение в общежитието : Подходящи за съхранение на различни видове плодове и зеленчуци.Кошница за домакински принадлежности : Выдолбленная конструкция улеснява източване на излишната вода, след измиване.Органайзер за съхранение в банята : Тези кошници за съхранение могат да се окажат незаменими за вас, ако живеете в общите стаи.Кухненски кутии за съхранение : Добре, изработени с глоба изработка, гарантирано деликатни подробности.Пластмасови кошници за съхранение : Тези кошници за съхранение са годни за интериора на вашата баня.Чанта-тоут за всяка всячины.Кошница за съхранение в общежитието : Подходящи за съхранение на различни видове плодове и зеленчуци.Кошница за домакински принадлежности : Выдолбленная конструкция улеснява източване на излишната вода, след измиване.Органайзер за съхранение в банята : Тези кошници за съхранение могат да се окажат незаменими за вас, ако живеете в общите стаи.Кухненски кутии за съхранение : Добре, изработени с глоба изработка, гарантирано деликатни подробности.Списък на опаковки, 3 x кошница за съхранение на Функции - Това също може да бъде за съхранение на вещи баня, богат на функции и практическа пластмасова кутия за съхранение. - Тези кошници за съхранение са годни за интериора на вашата баня Ръчни кошница. - Размер : 24,50 X17,00 X12,00 см. / 9,63 X6,68 X4,72 инча кошница за съхранение на продукти. - Выдолбленная конструкция улеснява източване на излишната вода след измиване на кошница за организация на банята. - Те се различават стабилно качество, не са лесни за поддръжка и с по-твърда, отколкото други кошница за кухненско за съхранение. - Пластмасов кош за баня с двойни дръжки, удобни за носене неща. - Материал : куха Пластмасова кошница за зеленчуци. - Цвят : Пластмасови чекмеджета за съхранение на различни цветове.Информация за стоки, Домашни кошница за тоалетни принадлежности - това е стока за баня, плодове, зеленчуци и така нататък.

Подробности

Подобни продукти в категория