• Новинка
Шампоан Curl Яснота 8 течни унции - с кокос, Амлой и мандарина - Нежно почиства Къдрава коса - Без веганских добавки и жестокост - Без сулфати - парабени - фталатов.

Шампоан Curl Яснота 8 течни унции - с кокос, Амлой и мандарина - Нежно почиства Къдрава коса - Без веганских добавки и жестокост

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Този продукт се продава на трета страна на продавачаОтстъпката се дава на компания .Това е отстъпка за ограничен период от време.Отстъпка не се прилага за цифрово съдържание.Отстъпка важи, докато запаси на склад или до отмяна. До цени, с предварителна отстъпка могат да се прилагат такси за доставка или данъци. си запазва правото да промени или да отмени отстъпка по всяко време.Ако някой от продуктите или съдържание, свързани с тази отстъпка, ще бъде върнат, възвръщаемостта ще бъде равна на сумата, която сте платили за продукт или съдържание, в съответствие с приложимите правила за връщане. Улеснява разресването на 62%.Распутывание къдрици облекчени от 78%.С кокос, Амлой и мандарина.Нежно почиства къдрава коса. Вегетариански и жесток.Не съдържа сулфати.Не съдържа фталатов.За да получите най-актуалната информация ние ви препоръчваме да посетите уеб сайта на производителя за повече информация относно продукт, включително съставки, опасност, препоръки и предупреждения.С кокос, амлой и мандарина.Красиви къдрици - естествено.Не съдържа сулфати.Махнете матирана лента.Преместване на себе си блясък.От време на време, средства, използвани за оформяне, придаване на блясък и овлажняване, уреждане на косата.Нашите спирали и спирали просто ще се държи неправилно.

Подробности

Подобни продукти в категория

Дразнящая прах Kavella
  • Новинка
Оценки:

Дразнящая прах Kavella

Сега в алуминиева бутилка за повече продукт, но заема помалко място!Ние заменя нашата пластмасова бутил

BGN 2.00
ISO Beauty Spectrum Pro, Розов
  • Новинка
Оценки:

ISO Beauty Spectrum Pro, Розов

Уреди за грижа за косата и красотатаУреди за грижа за косата и красотата.Уреди за грижа за косата и крас�

BGN 3.00