• Новинка
Отлични Жълто-Зелени Перуки на Дантели за жени, Дълга Къдрава Коса, Мач, Зелени Синтетични Перуки На Дантели, Травестит, Пролет Нежна Зелена Перука, Реалистични Бес?

Отлични Жълто-Зелени Перуки на Дантели за жени, Дълга Къдрава Коса, Мач, Зелени Синтетични Перуки На Дантели, Травестит, Пролет

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

【Добро качество】 Дълъг къдрав зелен афро-перука за жени е изработена от висококачествена синтетика, перуки, синтезирани от топлоустойчива влакна, могат да бъдат подложени на рестайлингу, химически завивке или выпрямлению!и да е форма, не спадающую, не спутывающуюся и не миришещи Мека, здрава, пълна и регулируема. перуки, направени от синтетични косми 13x4, бесклеевые дантелени предната перуки, удобни и дишащи, трайни и меки, никога не увреждат кожата.Косата е много мека и гладка. 【ВЕЛИКОЛЕПНИ характеристики прически】 Мятно-зелена перука, той може да покаже естествената линия на растеж на косъма.Естествен тъмно кафяв цвят, подходяща за много типове кожа, подходящ за всички голове, покажете красотата си в пълна степен.Това е много естествено и дълга къдрава коса.Пухкави къдрава коса имат най-добра кестен цвят, мека коприна на допир близо до естествена коса, лесно се носят за няколко минути, а вие също можете да се събере в опашка или на кок.Това спестява време и мода, и може да се носи по всякакъв повод. 【ПОВОД ИЗПОЛЗВАНЕТО на】 този перука от естествен и красив цвят и форма, с висока плътност 150%, златисто-кестенява перуки за черни/ бели жени, нашият бесклеевой перука с масова вълна е пълен, и патици не са видими.Това не само ще ви даде красота, но и ще гарантира комфорт при носенето, ще ви направи по-уверени и чаровни, подходящ за ежедневието, прически за рожден ден, Хелоуин, концерти, тематични партита, сватби, фестивали, ролеви игри, посещения на аниме-шоу, комикси, костюми и така нататък. 【Структура шапка за перука】 Жълто-зелена перука на съвсем малък отпред със средна пробором, новата технология за обработка на линията на растежа на косата, прави го по-естествен. 100% дишаща розова окото и тегло позволяват да се чувстват много комфортно, изнасянето на този дълъг кестен перука. Удобна шапка за перука с 2 регулируеми джапанки и 3 расческами за лесно приспособяване и издръжливост за по-удобно носене.можете да се регулира своя размер според размера на главата си.Перфектен размер и интересите на повечето хора. 【Опаковка И услуги】 1 красива перука на дантели цвят лайм + 2 безплатни шапка за перука. Онлайн услугата на 24 часа, гаранция, гаранционно обслужване.Ако имате някакви въпроси, спокойно можете да се свържете с мен.Аз ще направя всичко възможно, за да ви помогне.Зелена перука, изработени от синтетична коса за дантели синтетичен дълги вълнообразни перука, подобен на истински човешки косъм, естествен и елегантен. Красиви отблясъци за всяка дама.Независимо от вашия цвят на кожата и възрастова група, можете да опитате. тази перука, ще демонстрира на няколко нива, промяна на цвета при различно осветление и динамиката.

Подробности

Подобни продукти в категория