• Новинка
Комплект за грим Charm Kiss Lip liner четки и червило, Матово червило в тон, Лъскава Трайно Антипригарная чаша, Не Выцветающая Водоустойчив Бархатистая червило с Телесен цв?

Комплект за грим Charm Kiss Lip liner четки и червило, Матово червило в тон, Лъскава Трайно Антипригарная чаша, Не Выцветающая

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

【 Matte течна червило + съответния набор от подводок за устни 】 Този набор представлява матирани течна червило с подходяща подводкой за устниТечна червило чудесно за нанасяне на грим.Просто докосване създава незабавно бархатистое матирано покритие, а извод за устни - това е най-бързият начин за създаване на класическата форма на устните.Използвайте заедно, за да създадат идеален начин за устни, който искате, очарователен и мил. 【 Копринено кадифе 】 Този комплект молив за устни и червило има качествена матирана формула с подобрен луксозен покритие.Грим за устни създава матиран вид, който не пересушивает устните и остава влажна по-дълго време, като същевременно осигуряват максимален комфорт за вашите устни. 【 Лесна употреба 】 Блясък за устни и очна линия за устни са лесни за експлоатация и в тях няма сложни етапи на петна, така че дори начинаещите потребители могат лесно да се пристъпи към работа.Използвайте крем молив за устни за очертаване на контура на устните и да се създаде правене на обемна завершенную форма на устните.На върха на лъскав и мек, лесно се боядиса и да се разпространява, а също и помага да се създаде ясна линия на устните.Най-накрая, накрасьте останалите устните подходяща течна червило, за да създаде лек начин на супермодел. 【 Калена водоустойчив 】 Тази комбинация молив за устни и гланц за устни е водоустойчив, не избледняват и с чаша с незалепващо покритие. Този молив за устни перфектно, за да се избегне неудобството от избледняване на гланц за устни. Устойчива формула осигурява наситен цвят, който никога не е лепкаво или с удебелен шрифт, което ви позволява да се чувствате комфортно, не пересушивая устните. 【Повече случаи на】 Светли устни и естествени цветове са идеални за грим през цялата година.Извод за устни и набор от червило изпълнени в естествените телесни цветове, с лесен и удобен дизайн, за да поддържа елегантен и очарователен външен вид по всяко време и на всяко място.Можете да ги използвате и като подарък за празниците и рожден ден на роднини и приятели, което ги прави най-добрият избор за подарък.

Подробности

Подобни продукти в категория