• Новинка
Гумичка за коса, за Жени и Мъже, Гумичка За Коса С Кристали За Премахване на Косми, Ръчно изработени Ръчно Гумичка За Коса, Безболезнен Инструмент За Премахване на О?

Гумичка за коса, за Жени и Мъже, Гумичка За Коса С Кристали За Премахване на Косми, Ръчно изработени Ръчно Гумичка За Коса,

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

✔【ДЪЛЪГ живот】 : Когато средство за премахване на косата леко се втрива в кожата си, това може да доведе до слипанию коса и отрыву им от повърхносттаНе изисква зареждане или презареждане и може да се използва повторно в рамките на 3 години.Този эпилятор използва физически принципи за ръчно премахване на коса, която е леко и безболезнено, не травмирует кожата и може да се използва с увереност. ✔【За УПОТРЕБА ПРЕЗ ВСЯКА ЧАСТ на ТЯЛОТО】 : Безопасно се прилага върху кокалчетата на пръстите, ръцете, краката, гърдите и гърба.Въпреки това, ние не препоръчваме употребявани или търкайте прекалено силно.Ако имате чувствителна кожа, опитайте го на ръцете и краката, преди да се прилага върху други чувствителни области. ✔【Средство ЗА ексфолиране на КОЖАТА】 : Средство за обезкосмяване, предназначени за тези, които са уморени от порязване с бръснач, болезнено, восъчни епилация премахва омертвевшую на кожата и подобрява тена на лицето. премахва косми и ексфолира бързо и лесно.Използвайте с лосион за тяло за постигане на по-добри резултати, прави кожата гладка и нежна. ✔【НИКАКВИ БОЛЕЗНЕНИ УСЕЩАНИЯ】 : Просто втирайте кръгови движения по цялата кожа, за да на тялото не остава на косата!Този процес също допринася за отшелушиванию, восстанавливая изглаждане на кожата след употреба.Гумичка за коса - чудесен подарък за близки, роднини, приятели и колеги на рождени дни и празници. ✔【ЗАБАВЯНЕТО на РАСТЕЖА на КОСАТА】 : Ефективно забавя наново поникналите косми на косата само за няколко сесии.Препоръчваме го поставя на суха или влажна кожа след душ, за да постигне по-добри резултати.Можете да го изплакнете с вода веднага след употреба, за да се запази в чистота.Гумичка за коса, за жени и мъже, Вълшебна гумичка за изтриване на коса с кристали, ръчна изработка Ръчно изработени гумичка за коса, безболезнен инструмент за премахване на окосмяване на задната част на крака, ръката, гърдите 1. Когато инструмент за премахване на косата леко се втрива в кожата си, това може да доведе до слипанию и отрыву коса от повърхността.

Подробности

Item Type:
Hair Eraser
Material:
Plastic, Glass
Package List:
1 x Hair Eraser
Note:
Do not use too hard on the skin, use time is recommended every 2 to 3 weeks, before you try it on your arms and legs part, if your skin is sensitive, for sensitive skin, we do not recommend to use the hair eraser on facial and armpit, because it may cause irritation.

Подобни продукти в категория