• Новинка
Kisangel Случайни Неща Случайни Неща Бутон за Кучета Бутон за запис на Разговор Buzzers за домашно отговор за общуване с животни конна обучение на домашни любимци, Бутони ?

Kisangel Случайни Неща Случайни Неща Бутон за Кучета Бутон за запис на Разговор Buzzers за домашно отговор за общуване с животни

Buyers rating:
BGN 6.09

Налично

ПластмасатаИнтерактивен бутон за кучета - тази играчка може да помогне в обучението на домашни любимци.И продуктът може добре да се обучават домашни любимци.Забавна бутон запис - можете да използвате тази играчка-бутон за запис на глас за общуване с куче или котка и т. Домакински говорещ бутон - Говорящите бутони за кучета, изработени от висококачествена пластмаса, дълготраен и безопасен за продължителна употреба.Лекотата в управлението - Директно натиснете бутон животински за връзка, слушайте звука и запис на глас, отпуснете бутона след завършване на запис и чуй звуков сигнал, който показва на успешен запис; Когато трябва да ги използват, директно натиснете бутона.Бутон с възможност за запис - Може да се използват като интерактивен инструмент между учител и ученик. развива способността за реакция на деца.Може да се използва като фонограф в общуването със семейството, компания и приятели.Характеристики - Материал : пластмаса - Входно напрежение : 3 - Забележка : батерия в комплекта не е включена. (2 батерии тип ААА);-Цвят : розов Размер : 8,5 X8,5 cm на Помещение и включва 1 х бутон за кучета.

Подробности

Подобни продукти в категория