• Новинка
ZSEDP Кърпи за баня Хотел Сгъсти Център Бани Абсорбиращи за коса на Едро Салон за Красота Сиво Спално кърпа. (Цвят: тъмно сив, Размер: Комплект от 2 теми)

ZSEDP Кърпи за баня Хотел Сгъсти Център Бани Абсорбиращи за коса на Едро Салон за Красота Сиво Спално кърпа. (Цвят: тъмно

Buyers rating:
BGN 359.91

Налично

Това е много кърпи за баня, махровое!Предпочитан хлопчатобумажный материал!.Усвояването на вода е много голямо, то е много меко и безобидно за кожата.Е подходяща за използване в банята!.Тя може да се използва като одеяло, за да прикрие тялото!".Това е много кърпи за баня, махровое!.Предпочитан хлопчатобумажный материал!.Усвояването на вода е много голямо, то е много меко и безобидно за кожата.Е подходяща за използване в банята!.Тя може да се използва като одеяло, за да прикрие тялото!".Това е много кърпи за баня, махровое!Предпочитаната капацитет е много силна, тя е много мека и приятна за кожата.Е подходяща за използване в банята!Тя може да се използва като одеяло, за да прикрие тялото си! Комплект от 2 елемента : 1 бр. хавлиена кърпа + 1 бр. кърпи за баня (70x140 cm) Забележка : [Ръчно файла] има грешка в размер на около два сантиметра толеранс в теглото на 5 грама за кърпи и малко по-голяма прецизност на тегло за хавлиени кърпи.

Подробности

Подобни продукти в категория

Грешка Allied Brass MA-32L-BBR
  • Новинка
Оценки:

Грешка Allied Brass MA-32L-BBR

Креативен дизайн и найвисоко качествоЕлегантна сапунерка за вашата баня.Средства за контрол на найвис�

BGN 1.67