• Новинка
Разтегателна Врата копчето на Вратата на Плевнята, аксесоари за Врати брава за плъзгащи се врати, Двустранен Душ вратата, Дървена врата Konb, Дръжки за врата с дължин?

Разтегателна Врата копчето на Вратата на Плевнята, аксесоари за Врати брава за плъзгащи се врати, Двустранен Душ вратата, Дървена

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【 Бърза и лесна за сглобяване 】 Благодарение на подробни указания, приложените към необходимия инвентар и инструменти, той може лесно да се събератПросто направете две дупки в касата на панела, след което поставете винт болт и затегнете дръжки на вратите, можете да ги ползвате. 【 Здрав дървен материал 】 е Изработен от здрав цялата дървесина, която е стабилна конструкция.Повърхността е обработена водоустойчива и антикорозионна обработка, както и защитен слой боя, елегантен и без чеп, може да се използва в продължение на дълго време. 【Приложение в много случаи 】 Нашите дръжки на вратите могат да се използват за домашна или бизнес употреба.Това е за Навес, на Входа, Минавайки, офис, баня, Дом, порти в двор, кухня, заседателна зала и така нататък.И е подходящ за Навеси, Винарски изби, Гараж и много други!. 【 Монтирани успоредно 】 Ние ще ви предложим няколко каси за врати дръжки при всяка покупка, за вътрешни и външни облицовки една врата.За двойни врати ще се нуждае от две двойки.И нашите врати на сцепление НЕ запираются, можете да ги изберете в комбинация с вратата брава / залепва. 【 Многофункционална врата тласкач 】 може да се използва не само за дървени врати, стъклени врати, плъзгащи се врати, метални врати, врати за душ, плъзгащи се врати на обора, на предните врати, метални врати и т., Но също така може да се използва за врати от фибростъкло, банкови врати, обществени места или Джоба на вратата.Търсите универсална дръжката на вратата?Добре дошли, за да се възползвате от нашата дръжката H-образна форма.Това може да даде на вашия дом или офис стилен и изискан външен вид.Можете да трансформира дома си, започвайте веднага!Съдържание на пакета : 1 х прибиращ се дръжка (включително и всички монтажни аксесоари) Параметри : - Материал : масив дърво - Цвят : натурален - Обща дължина : 40 см/16 см, 60 см / 24 инча, 80 см / 32 инча, 100 см/40 инча, 120 см / 47 см, 150 см / 59 см - Може да персонализирате : даособенности : - Издръжлив дървен материал може да се използва дълго време.

Подробности

- Material:
Solid Wood
- Color:
Natural
- Overall Length:
40cm/16inch, 60cm/24inch, 80cm/32inch, 100cm/40inch, 120cm/47inch, 150cm/59inch
- Can be Customized:
Yes
Feature:
- Strong & durable wooden material can longterm use.:
- Smooth and no burr, it won't hurt your hands.:
- Offer complete install fitting and instruction, installation effortlessly.:
- It can use for wine cellars, garden sheds, store and shop, etc.:
- It can also be used as cabinet pull or closet handle, so on.:
- Whether indoors or outdoors, you can use it for a long time.:
Please Note:
- Each purchase we will offer you a pair of door handles for interior and exterior installation.:
- Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
- There may be slightly deviation in dimensions due to manual measurement. Thank you for your understanding.:
Efficient Customer Service:
- In the process of receiving or using the product, if you encounter any problems, please feel free to contact us. We value your comments and offer nice solution for you. :

Подобни продукти в категория