• Новинка
Седалките за контролер PS4 - Силиконова кожа, за DualShock 4 - Набор от защитни покривала с водно принтом за PS4, PS4 Slim, PS4 Pro - 2 комплекта камуфляжных аксесоари за PS4 - 4 двойки д?

Седалките за контролер PS4 - Силиконова кожа, за DualShock 4 - Набор от защитни покривала с водно принтом за PS4, PS4 Slim,

Buyers rating:
BGN 9.24

Налично

Висококачествен силикон - осигурява удобен захватЕдно парче дизайн - лесна инсталация и премахване.Защита от прах водоустойчив, защита от масла и пръстови отпечатъци.Устойчив на пот-предотвратява натрупването на пот.В опаковката има малки подробности, моля, пазете го далеч от деца на възраст под 3 години.Силиконова обвивка x 2. Професионална писалка за палеца x 8. 【 ЕКОЛОГИЧНО чист силикон без мирис 】 Комплект обшивки контролер PS4 е изработен от висококачествен силикон, който е компактен, подвижни и няма мирис.Ултра тънък силиконов калъф предпазва вашия контролер от надраскване и загуба. 【Устойчив на пот и противоскользящий 】 Силикон триене осигурява удобен захват и предотвратява подхлъзване.повече не се притеснявайте за потни ръце. 【2 обвивки и 8 дръжки за палеца】 В комплекта са включени 2 обвивки за контролер PS4 и 4 двойки дръжки за палеца FPS PRO.Тези игрови аксесоари може да ви даде предимство, особено в игрите FPS / ACT. 【 Подходящ за PLAYSTATION 4 SERIES 】 Технология на печат с воден пренасяне на Калъф за контролера Playstation 4 беше точно са изрязани, за да се уверите, че той е подходящ за всички серии на Play Station 4, като на оригиналния PS4, SLIM и PRO.Едно парче дизайн осигурява лесен начин за инсталиране и отстраняване. 【Гаранция 18 месеца 】 Безусловна гаранция 18 месеца в тези калъфи за контролери PS4.Комплект силиконови протектори за PS4, предназначени специално за PS4/PS4 Slim/PS4 Pro.Напълно затваря вашия контролер PS4, не е счупен, защитени от пръстови отпечатъци, драскотини, защита от удари, избягвайте драскотина от нож, ключ и някои други надраскване.Осигурява най-добрата защита за вас и вашия контролер.Придайте на вашия контролер нов и стилен вид.

Подробности

Подобни продукти в категория

Издание Freedom Planet Deluxe за PS4
  • Новинка
Оценки:

Издание Freedom Planet Deluxe за PS4

Ограничен тираж #262 : Freedom Planet е запечатан в стандартния случай с пълноцветен дизайн на интериораОбратим

BGN 0.33
Northgard - Игрова конзола PlayStation 4
  • Новинка
Оценки:

Northgard - Игрова конзола PlayStation 4

Назначаване на членове на клуба си на викингите за различни работи (Фермер, Войник, Моряк, master Знания Съ�

BGN 1.00
Utawarerumono: Маска измама - PlayStation 4
  • Новинка
Оценки:

Utawarerumono: Маска измама - PlayStation 4

Разгръща една незабравима история Mask of Deception предлага наситен визуален роман (с продължителност повече

BGN 0.33
Baja: Edge of Control HD PlayStation 4
  • Новинка
Оценки:

Baja: Edge of Control HD PlayStation 4

разделен екран за 4 играчи и мултиплейър онлайн играНад 160 коли за избор 200 оригинални резервни части за �

BGN 12.11