• Новинка
Защитно средство за кожата EBIN NEW YORK Wonder Дантела Bond Оригинал, 2 ет. унция / 60 мл | Подобрена формула за предотвратяване на раздразнения и защита на кожата и скалпа, голя?

Защитно средство за кожата EBIN NEW YORK Wonder Дантела Bond Оригинал, 2 ет. унция / 60 мл | Подобрена формула за предотвратяване

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

[ЗАЩИТНО СРЕДСТВО ЗА КОЖАТА] Нашето защитно средство за кожата Wonder Дантела Bond е специално предназначен за защита на кожата от раздразнения, причинени от лепило за перукиЗащитно средство за кожата препоръчва в ролята на грунд, чрез създаване на защитна стена между кожата на главата и лепило. [ПОЗИЦИЯ] като същевременно Осигуряват необходимата защита на вашата кожа на главата, защитно средство за кожата, не нарушава сцепление на лепилото.Защитно средство премахва мазнините и потта от кожата на главата, увеличаване на сцепление на лепилото. [БЕЗ НАЛИПАНИЯ] Защитно средство за кожата, отстранява замърсяванията от кожата на главата, като предотвратява натрупване на лепило при прилагането на перука. защитно средство осигурява чисто равномерно разпределение на лепилото по протежение на линията на растежа на косата. [ЛЕСНОТО НАНАСЯНЕ на] едно Просто нанасяне, тъй като нашето средство за защита на кожата се освобождава под формата на спрей във флакона.Можете да защитите кожата на главата и създаде перука по ваш избор само няколко капки спрей. [БЕЗ ЖЕСТОКОСТ] Нашият продукт не съдържа жестокост и е подходящ за вегани, което означава, че можете да изтеглите вашата перука, е в съзнание.

Подробности

Подобни продукти в категория