• Новинка
Marka Jewelry ® Пирамида от Оргонита на Буда с Бял Кристал и Нар Енергийна Пирамида Генератор Пирамида Пирамида за Медитация (10 см)

Marka Jewelry ® Пирамида от Оргонита на Буда с Бял Кристал и Нар Енергийна Пирамида Генератор Пирамида Пирамида за Медитация

Buyers rating:
BGN 12.03

Налично

✔ ГЕНЕРАТОР на ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ ==>> Orgonite поглъща негативната несбалансированную енергия, която може да бъде в пространството или да проникне в него, и се превръща в положителна балансирана енергия, като я обратно в околната среда ✔ ПОЧИСТВА и ПРЕОБРАЗЯВАЩО ЕНЕРГИЯ ==>> Пречиства и преобразува плътна енергия в по-лека вибрация и премахва тревожността. ✔ ОВЛАСТЯВАНЕ ==>> Допринася за появата на чувство на сила и УВЕРЕНОСТ в себе си, което позволява по-ясно и обективно да погледнете на света и дава възможност да живеят в трудни условия. ✔ СПОКОЕН СЪН ==>> Инсталиране на Пирамида, около дома на леглото и кажете сбогом със своите разпокъсани сън, който предизвиква мигрена и безсъние. ✔ ПО-ДЪЛБОКА МЕДИТАЦИЯ ==>> Пирамида, експанзионистична положителна енергия, прави вашето жилище по-духовно богат, което допринася за по-дълбока медитация, духовно лечение и балансира всичките 7 чакри / Колелото на Бурята.Той действа като бариера срещу негативните енергии, стрес и нездравословен начин на околната среда. ✔ ГЕНЕРАТОР на ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ ==>> Orgonite поглъща негативната несбалансированную енергия, която може да бъде в пространството или да проникне в него, и се превръща в положителна балансирана енергия, като я обратно в околната среда. ✔ ПОЧИСТВА и ПРЕОБРАЗЯВАЩО ЕНЕРГИЯ ==>> Пречиства и преобразува плътна енергия в по-лека вибрация и премахва тревожността. ✔ ОВЛАСТЯВАНЕ ==>> Допринася за появата на чувство на сила и УВЕРЕНОСТ в себе си, което позволява по-ясно и обективно да погледнете на света и дава възможност да живеят в трудни условия. ✔ СПОКОЕН СЪН ==>> Инсталиране на Пирамида, около дома на леглото и кажете сбогом със своите разпокъсани сън, който предизвиква мигрена и безсъние. ✔ ПО-ДЪЛБОКА МЕДИТАЦИЯ ==>> Пирамида, експанзионистична положителна енергия, прави вашето жилище по-духовно богат, което допринася за по-дълбока медитация, духовно лечение и балансира всичките 7 чакри / Колелото на Бурята.Той действа като бариера срещу негативните енергии, стрес и нездравословен начин на околната среда.Пирамидка от оргонита на Буда с бял Кристал и Нар, Генератор на Енергия, Пирамида за лечение на Чакрите, Пирамида за Медитация, Персонализирани подаръци От Marka Jewelry Благодаря ви, че влизате в магазина ми, аз наистина го оценявам! ✿ Размер : - 8 см., Дължина-10 см - 5 см. Широчина - 8 см. Височина - 8 см ☀ Тегло : - 290 грама ☀ Ние също можем да наречем тази пирамида от оргонита следващата име : Пирамида от оргонита на Буда, Orgonite, Пирамида, Пирамидата от оргонита, Пирамидата на Електромагнитни от оргонита, Определени пирамиди от оргонита, Голяма пирамида от оргонита, Малка пирамида от оргонита, Пирамида от меден оргонита, пирамида от смола, Египетска пирамида, пирамидата на Гиза, Пирамидата на седемте чакри, Мощен orgonite, Пирамида от черен оргонита, Пирамида от оргонита Рейки, пирамидата на Васту , Античен orgonite, ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ оргонита, Персонализирани Подаръци.

Подробности

Подобни продукти в категория

Konicare Minyak Telon Oil Plus, 60 Мл
  • Новинка
Оценки:

Konicare Minyak Telon Oil Plus, 60 Мл

Продукт На ИндонезияМасло Телона помага топло на детето.с ароматерапия лавандула 1 х 60 мл (2 флозировки) �

BGN 0.33
SBL Asarum Europaeum Отглеждане на 1000 ч.
  • Новинка
Оценки:

SBL Asarum Europaeum Отглеждане на 1000 ч.

SBL Asarum Europaeum Отглеждане на 1000 г / л Използвайте под наблюдението на лекарконсултант.Някои лекарства за ле

BGN 36.45