• Новинка
Поставка за лаптоп VOVON, Регулируема Ергономична 12 инча, Поставка за лаптоп от алуминиева сплав с вентиляционным дупка, Преносима устойчива на плъзгане Поставка за ?

Поставка за лаптоп VOVON, Регулируема Ергономична 12 инча, Поставка за лаптоп от алуминиева сплав с вентиляционным дупка,

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

[Широко съвместим с устройства] Тази портативна поставка за преносим компютър съвместима с всички преносими компютри от 10"до 17"Той е подходящ за почти всички модели таблети и лаптопи, като Mac, Notebook, Google Pixelbook, ASUS, Lenovo, Acer Chromebook и други. [Регулируема височина и ъгъл на наклона] с Ергономична поставка за лаптоп може да се регулира в различни ъгли, за да се предотврати хронични болки в гърба, раменете или напрежение врата.Можете да вземете своя оптимален растеж за набор на текст, сърфиране и места за сядане.Много е лесен за управление, просто натиснете или дръпнете, в зависимост от това дали искате да стана или надолу. [Конструкция с ефективен товаро топлина] Кух дизайн и наклоненный напред ъгъл на наклона на тази регулируема стойка за настолна поставка за лаптоп позволяват бързо и лесно да се отвръща на топлина, за да се избегне замръзване на лаптопа от прегряване.Материалът е от алуминиева сплав и може лесно да се абсорбира и да се отвръща на топлина. [Трайна и стабилна стойка за лаптоп] Поставка за компютър устойчива и сверхпрочная, която може да издържа товар до 33 килограма, без никакво колебание.Конструкция от 4 противоскользящих гумени факт и 2 защитни куки ще осигури стабилност при въвеждане на текст и най-предпазва устройството от подхлъзване. [Сгъваем и преносим за носене], Можете да го сгънете, когато трябва да се съхранява, той е достатъчно компактен и лек, че да може да се сложи в чантата и носи с себе си в офиса, конферентна зала, библиотека.Тази поставка може да се оформи от само себе си, заема минимално място за съхранение.Съвместими устройства : Съвместима с всички преносими компютри-от 10 до 17 инча, Mac Book на Apple 12/13, Mac Book Air 13, Mac Book Pro 13/15, Lenovo Think Pad, Dell Inspiron XPS, HP, ASUS, Chromebook, Lenovo, Samsung и други преносими КОМПЮТРИ. [Широко съвместим с устройства] Тази портативна поставка за преносим компютър съвместима с всички преносими компютри от 10"до 17".Той е подходящ за почти всички модели таблети и лаптопи, като Mac, Notebook, Google Pixelbook, ASUS, Lenovo, Acer Chromebook и други. [Регулируема височина и ъгъл на наклона] с Ергономична поставка за лаптоп може да се регулира в различни ъгли, за да се предотврати хронични болки в гърба, раменете или напрежение врата.Можете да вземете своя оптимален растеж за набор на текст, сърфиране и места за сядане.Много е лесен за управление, просто натиснете или дръпнете, в зависимост от това дали искате да стана или надолу. [Конструкция с ефективен товаро топлина] Кух дизайн и наклоненный напред ъгъл на наклона на тази регулируема стойка за настолна поставка за лаптоп позволяват бързо и лесно да се отвръща на топлина, за да се избегне замръзване на лаптопа от прегряване.Материалът е от алуминиева сплав и може лесно да се абсорбира и да се отвръща на топлина.

Подробности

Подобни продукти в категория