• Новинка
Перфоратор за кръгла хартия, Мини Тример за почистване на Ъгли, Преносимо Устройство за Скругления хартия с няколко ъгъла, за да Работи от хартия, занаяти собствени

Перфоратор за кръгла хартия, Мини Тример за почистване на Ъгли, Преносимо Устройство за Скругления хартия

Buyers rating:
BGN 4.89

Налично

Може да го нарежете на всички видове хартия, използвана за визитни картички, термоусадочных филми, поздравителни картички, пластмасови снимки, фото-профили, ръчно изработени и т 3 в 1 за рязане на ъгли и отнемане на фасок, размер на рязане R4 / ах италиански хляб! r7 / R10 мм, дебелина на рязане 0.4 mm и 3 листа хартия във формат А4 на снимка.Благодарение на дизайн на ръкохватката рычажного тип рязане на кръгли ъгли е лесна и отнема време.Малък по размер, лесно преносим, както и съхранявана, удобен за използване и с добра производителност. Можете да изрежете 3 вида закругленных ъгли, закруглитель се използва за подрязване на директни ъгли замятой хартия / снимки до закругленных ъгли. Можете да изрежете 3 вида закругленных ъгли, закруглитель се използва за подрязване на директни ъгли замятой хартия / снимки в заоблени ъгли. Машина 3 в 1 за рязане на ъгли и отнемане на фасок, размер на рязане R4 / ах италиански хляб! r7 / R10 мм, дебелина на рязане 0.4 mm и 3 листа хартия във формат А4 на снимка. Благодарение на дизайн на ръкохватката рычажного тип рязане на кръгли ъгли е лесна и отнема време. Малък по размер, лесно се пренася и съхранява, удобен за използване и притежава добра производителност. Може да го нарежете на всички видове хартия, използвана за визитни картички, термоусадочных филми, поздравителни картички, пластмасови снимки, фото-профили, ръчно изработени и т. Параметри : Тип на продукта : ъглова бормашина Материал : ABS + Железофункция : Може прекъсване на всички видове хартия, използвана за визитни картички, свиване на филма, поздравителна картичка, пластмаса, фотография, ръчно акаунта ръчно изработени и т., Размер : прибл. 7 x 6 x 3,4 см / 2,8 x 2,4 x 1,3 инча с три различни размера на закругленных ъгли : R4, ах италиански хляб! r7 R10 Дебелина силует : около 0,4 mm / 0,02 За едновременно печат 3 листа хартия във формат А4 Използвайте умения : Выровняйте хартия с една ръка зад ъгъла и натиснете с една ръка, Като използвате : 1.

Подробности

Item Type:
Corner Rounder Punch
Material:
ABS+iron
Function:
Can cut all kinds of paper, used for business card, heat shrinkable film, greeting card, plastic photo, hand account DIY manual, etc.
Size:
Approx. 7 x 6 x 3.4cm / 2.8 x 2.4 x 1.3in
Three Different Sizes of Rounded Corners:
R4, R7, R10
Cutting Thickness:
Approx. 0.4mm / 0.02in
Can print 3 sheets of A4 paper at a time:
Use skills:
Align the paper with one hand at the corner and press with one hand
How to Use:
1. Insert the edge of the paper:
2. The sharping corner must be placed in the vertex nipple:
3. Press the handle to cut:
Package List:
1 x Corner Rounder Punch:
Notice:
Manual measurement, for reference only.:

Подобни продукти в категория