• Новинка
Набор от шаблони за вежди GOOSEL, Определени за формиране на печата за вежди One Step с 24 повторна употреба Трафаретами за вежди и 1 Четка за вежди, Водоустойчиви Дамски Ин?

Набор от шаблони за вежди GOOSEL, Определени за формиране на печата за вежди One Step с 24 повторна употреба Трафаретами

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

? Набор от матрици за вежди, спестяващ време?Комплект за създаване на печата за вежди One Step включва 1 печат за вежди, 24 различни шаблон за вежди и 1 четката за вежди с две глави, която е лесна за използване и ви позволява да се режат естествени вежди, спестяване на време за грим ?24 различни шаблон за вежди? 24 най-популярните шаблон за вежди, подходящи за различни форми на вежди и на лицето, позволяват бързо и лесно да се получи двойка симетрични и задоволително форма на веждите и да отговарят на вашите нужди в различни стилове. ? Водоустойчив и защитен от пот?Висококачествена компактна пудра за вежди е собственост на натуральности, не предизвиква дразнене, не се разпада, е водоустойчив и не пропуска пот, устойчив грим се запазва в продължение на 24 часа, подходящи за различни случаи. ?Дизайн на мека грибовидной глава?Конструкция грибовидной главичката е мека и удобна, която има силна способност да улови захар.Компактна пудра за вежди се съхранява в капака на флакона.Можете да получите повече прах за вежди, търкане на въздушна възглавница и капачката на флакона. ? Широко се използва?Този комплект шаблони за вежди можете да използвате не само за промяна на естествените вежди, но и за покриване на линията на растеж на косата, промени на контурите на лицето и запазване на привлекателността на всички времена.Състав : Синтетичен фторфлогопит, калаен оксид, магнезиев стеарат, этилгексилпальмитат, минерално масло, полидиметилсилоксан, диглицеролполиациладипат~2, феноксиетанол.Вид единица за измерване : унция.

Подробности

Подобни продукти в категория