• Новинка
800 мл/1000 мл Кавайный Обяд-Бокс за Микровълнова Печка, Кутия за Храна с Офиси, Контейнери За Съхранение на багаж, Пластмасова Кутия за Bento за Пикник за Момичета, Деца

800 мл/1000 мл Кавайный Обяд-Бокс за Микровълнова Печка, Кутия за Храна с Офиси, Контейнери За Съхранение на багаж, Пластмасова

Buyers rating:
BGN 46.55

Налично

Штабелируемый, преносим, за многократна употреба и достъпен начин за приготвяне на здравословни закуски, за да се учат, на работа или в движениеОбяд-бокс има герметичную дизайн.Подобрена запечатани капак с дръжки о-пръстен и определящи скоби за запазване на свежестта и стягане продукти в пътя.Нашата кутия за бэнто изработени от добри материали.Той е без мирис, устойчиви на петна и не е покрит с мухъл.Нашата кутия за bento има няколко отделения, за да можете да вместите балансирано ястие.Лесен за почистване, подходящ за използване и бързо в организацията.За постигане на най-добри резултати да не се загрява сухи.Штабелируемый, преносим, за многократна употреба и достъпен начин за приготвяне на здравословни закуски, за да се учат, на работа или в движение.Обяд-бокс има герметичную дизайн.Подобрена запечатани капак с дръжки о-пръстен и определящи скоби за запазване на свежестта и стягане продукти в пътя.Нашата кутия за бэнто изработени от добри материали.Той е без мирис, устойчиви на петна и не е покрит с мухъл.Нашата кутия за bento има няколко отделения, за да можете да вместите балансирано ястие.Лесен за почистване, подходящ за използване и бързо в организацията.За постигане на най-добри резултати да не се загрява сухи. 800 мл/1000 мл кавайный обяд-бокс за микровълнова печка, кутия за храна с офиси, контейнери за съхранение на багаж, пластмасова кутия за bento за пикник за момичета, детски характеристики : 1. Обяд-бокс е толкова сладък и е с високо качество. Проектиран с дръжка, лесно се пренася 3.Кутия за бэнто с отделенията по-удобна4.Температурна устойчивост : от -20 ° C ~ 120 ° C (може да се затопли в микровълнова фурна, но на капака се загрява не) 5. Приложение : на открито, на пикник, в офиса, училище и др Характеристики : Материал : рр Размер : S около 15,8 * 11 см, L около 19*13 cm Забележка : -Внимавай за нашия магазин, можете да получите ексклузивна отстъпка за феновете.-Поради разлика в метода на измерване, моля, оставяйте известно отклонение в размер, цветове могат да се различават поради различни настройки на монитора.

Подробности

Material:
PP
Size:
S About 15.8*11cm  L About 19*13cm
Notice:
- Follow our store, you will get Fans Exclusive Discount.:
- With the difference in the measurement method, please allow some size deviation, the colors deviation might differ due to different monitor settings. Thank you for understanding.:
- We provide you with the best product and service. If you have any problem, please let us know, and we will solve the problem ASAP. Thank you so much.:
Package Contents:
1 x Lunch Box +4pcs 3D stickers :

Подобни продукти в категория