• Новинка
Етикети за грим SEWACC Calcomanias para Uñas 8 Листа Стикери за лице DIY Етикети за куклено очите Глинени Етикети за кукольной вода Разнообразни Стикери за грим с водни очите Инд?

Етикети за грим SEWACC Calcomanias para Uñas 8 Листа Стикери за лице DIY Етикети за куклено очите Глинени Етикети за кукольной

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Етикети за дизайн на ноктите - Изработени от висококачествени материали, безвредни и трайни за дълго използванеЕтикети за бутилки с вода - Можете да изберете подходящи шаблони, стикери за очи, за да направите голямо разнообразие от подаръци за различни членове на семейството и приятели.Стикер за очи за кукли - Приказно мультяшные етикети за очи за използването на глинена кукла със собствените си ръце.Страхотни аксесоари за анимационни детски играчки.Мультяшные етикети за очите - С ярки симулации на очите и веждите и ярки цветове, те са много сладки.Етикети с израз на лицето - те ще направят вашите кукли по-привлекателни и ще ви различни визуални усещания при използване с различни лепенки.Списък на пакетите в 8 x листа етикети, Особености - Изработен от висококачествен материал, безвреден, и е здрава за по-дълга употреба. - Цвят не е лесно да избледняват, красиви модели ни позволяват да ви събере и да ги използват в съответствие със собственото си въображение и предпочитания. - Може да отговарят на вашите различни цели и достатъчно количество, за да можете да кандидатствате и да изберете. - Цвят : Различни цветове - Материал : Хартия Размер : прибл. 15,00 X13,00 X0,10 см / 5,89 X5,11 X0,04 инча - Етикети за очи - това е просто кукли, направени със собствените си ръце в домашни условия, които са подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия. - Стани сладък украшение кукла с вашите рисунки, можете да направите подходящи модели със собствените си ръце, за да направи подаръци за своите приятели и на други хора.Описанието на Тези стикери за очи - това е всичко, което ви е нужно в живота, от индивидуалното до каквото и да е.Ще се използва на различни поделках.Просто да ги натопи във водата, махнете хартията от обратната страна и приклеивайте колкото си пожелаете!Няма мръсни лепило не се изисква.Подходящ за изработка на кукли.

Подробности

Подобни продукти в категория