• Новинка
morui 7F Дължина на рязане 1/8 (3,2 мм) Подвижна Машина за подстригване на кучета Острие от въглеродна стомана Серия UltraEdge са Съвместими с машини за разкрояване Oster A5, Wahl се?

morui 7F Дължина на рязане 1/8 (3,2 мм) Подвижна Машина за подстригване на кучета Острие от въглеродна стомана Серия UltraEdge

Buyers rating:
BGN 12.46

Налично

Измийте кучето и изсушете със сешоар пред дежурния прическаАко кучето е много мръсна или тя силно спутанная вълна, това ще доведе до повреда на острието, тъй като боклука на кучето директно да навреди на острието, което ще скъси живота на нож или дори да доведе до преките рециклиране.Комплекти ножове трябва да се смазват с масло-малко веднъж на ден.В идеалния случай това трябва да се прави преди всяка прическа.Размазването на остриета : Нанесете няколко капки масло в предната и страничната страна на режещи остриета.Сотрите излишното масло с ножове с мека и суха кърпа.Почистване на дискове : Погружайте ножове само по време на работа на машинки за подстригване в плитък съд с масло за рязане или препарат за почистване на дискове.След почистване изключете пишеща машина за рязане и нож почистете с чиста и суха кърпа.Ако острието все още не срезаются, може би, между горните и долните остриета все още е останало малко коса. махнете нож с машинки за косене и плъзнете горния нож в страна, която не е отслабване на натяжную извор на напрежение и без да пускате горния нож напълно от натяжной система.Избършете повърхността на остриета на чиста и суха кърпа, след това нанесете капка масло за рязане там, където се допират горния и долния нож, както и в посока бразда натяжной система. [РАЗМЕР] нож 7 F # (дължина на рязане 3,2 мм / 1/8 инча). [ОСТРИ РЪБОВЕ] Тези остриета са остри ръбове, които са предназначени за по-дълъг живот и да могат бързо и ефективно нарязани дори и най-тежките слоеве. [ТРАЙНОСТ] Изработени от висококачествена гребен от стомана 440 C с добавка на въглероден двуокис, че тези ножове продължават дълги години. [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ] Лесно да персонализирате, и се инсталира на нож за рязане.Тези подвижни остриета правят процес, без проблеми и бързо.Идеални за грижа както за кучета, така и за котки, тези ножове са идеални за най-различни нужди на отглеждане. [СЪВМЕСТИМОСТ] Сменяеми остриета за подстригване на кучета morui са проектирани така, че да бъдат съвместими с серии Ultra Edge и Ceramic Edge, подходящи за модели машинки за подстригване AG, AGC, AGP, AGRC, AGCL, AGR Plus, AGRV, DBLC, MBG, на СОС и на повечето серии Oster A5 и Wahl KM.

Подробности

Подобни продукти в категория

Беафар Нежна Лидер
  • Новинка
Оценки:

Беафар Нежна Лидер

СПИРА НАТЯГИВАТЬ КАИШКА И ПРАВИ ПРИЯТНИ РАЗХОДКИ : Beaphar Нежно Leader пречи на кучето натягивания каишка и в�

BGN 37.02