• Новинка
Tofficu 1 бр. Кутия за Салфетки Монтиране на стена Държач За Тоалетна Хартия Монтиране на стена Диспенсер За Хартиени Кърпи за ръце Стенен Държач За Тоалетна Хартия, Дъ?

Tofficu 1 бр. Кутия за Салфетки Монтиране на стена Държач За Тоалетна Хартия Монтиране на стена Диспенсер За Хартиени Кърпи

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Pp, Abs Диспенсер за хартиени кърпи : Стенни конструкция ви осигурява по-голямо удобство, а също така може да се използва като рафтове за съхранение.Диспенсер за хартиени кърпички : Проста и изискана кутия за салфетки, ще ви представя един лесен и удобен житейски опит, с приятен интериор.Лепило за стената на притежателя на кутии за салфетки : изящна изработка и материали осигуряват дълъг живот и перфектни детайли.Монтиране на стена диспенсера за салфетки : добре Обмислен дизайн, гладка повърхност, удобна усещане в ръката, липсата на чеп, липсата на наранявания на ръката при употреба.Държач за тоалетна хартия : конструкция без перфорация, не оставя следи, дори ако се откъсне.Удобен и практичен.Диспенсер за хартиени кърпи за ръце от полипропилен, ABS. : Стенни конструкция ви осигурява по-голямо удобство, а също така може да се използва като рафтове за съхранение.Диспенсер за хартиени кърпички : Проста и изискана кутия за салфетки, ще ви представя един лесен и удобен житейски опит, с приятен интериор.Лепило за стената на притежателя на кутии за салфетки : изящна изработка и материали осигуряват дълъг живот и перфектни детайли.Монтиране на стена диспенсера за салфетки : добре Обмислен дизайн, гладка повърхност, удобна усещане в ръката, липсата на чеп, липсата на наранявания на ръката при употреба.Държач за тоалетна хартия : конструкция без перфорация, не оставя следи, дори ако се откъсне.Удобно и практично.Осъществяване на списък 1 х стенни кутия за салфетки Характеристики -Размер : Около 26 00 X14,00 X8,50 см / 10,22 X5,50 X3,34 инча Притежателя кутии за салфетки. -Материал : PP, ABS Калъф за салфетки за баня. -Стенни конструкция ви осигурява по-голямо удобство, а също така може да се използва като поставка за салфетки за лице. -Най-лесният и щедър дизайн, уникален и изискан, може да се комбинира с повечето стилове на оформяне на кухненските кутии за салфетки. -Той е изработен от висококачествени материали, здрав и издръжлив, и може известно време да ви служи като монтиране на стена на диспенсера за салфетки.

Подробности

Подобни продукти в категория