• Новинка
Колело за Подводен Риболов Sanpyl, Тази Макара за Подводна сонда от въздухоплавателни средства, Алуминиева Сплав, Лесна Подводна Сонда за пръстите, за Плуване, гмурка?

Колело за Подводен Риболов Sanpyl, Тази Макара за Подводна сонда от въздухоплавателни средства, Алуминиева Сплав, Лесна Подводна

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

[Здрав материал] Корпусът е изработен от авиационен алуминий сплав и се отличава с висока здравина и устойчивост към окисление [Лек и преносим] Макара за гмуркане е интегрирана конструкция, защитена от корозия, с малки размери, леки и удобни в переноске. [Безопасно да се използва] Колелото за гмуркане разработен с гуманизированными извити повърхности и предпазва ръцете от порязване, така че можете да го използвате с доверие. [Кух дизайн] Тази макара за гмуркане с кух дизайн, лесна за използване, е идеалното средство за гмуркане, отговарящи на вашите различни нужди. [Широко приложение] Макара за гмуркане широко се използва в много ситуации, като например плуване, гмуркане под вода и т. [Здрав материал] Корпусът е изработен от авиационен алуминий сплав и се отличава с висока здравина и устойчивост към окисление. [Лек и преносим] Макара за гмуркане е интегрирана конструкция, защитена от корозия, с малки размери, леки и удобни в переноске. [Безопасно да се използва] Колелото за гмуркане разработен с гуманизированными извити повърхности и предпазва ръцете от порязване, така че можете да го използвате с доверие. [Кух дизайн] Тази макара за гмуркане с кух дизайн, лесна за използване, е идеалното средство за гмуркане, отговарящи на вашите различни нужди. [Широко приложение] Макара за гмуркане широко се използва в много ситуации, като например плуване, гмуркане под вода и др. Параметри : Тип на продукта : колелото за гмуркане Материал : алуминиева сплав Приложение : плуване, гмуркане Размер на продукта : приблизително 50x60 мм /2x2,4 инча Осъществяване списък : 1 х колелото за гмуркане.

Подробности

Item Type:
Diving Line Wheel
Material:
Aluminum alloy
Application:
Swimming, diving
Product Size:
Approx. 50 x 60 mm / 2 x 2.4 in
Package List:
1 x Diving Line Wheel :

Подобни продукти в категория