• Новинка
Организаторите от кабинета Cabilock, Фетровый Дизайн на Гривни, Дамски Сундучная Обица, Поставяне на тоалетна Масичка, Функционална Деликатна Витрина за съхранение, у?

Организаторите от кабинета Cabilock, Фетровый Дизайн на Гривни, Дамски Сундучная Обица, Поставяне на тоалетна Масичка, Функционална

Buyers rating:
BGN 6.11

Налично

пластмасата ковчег за тоалетни принадлежности-В нашата просторна и компактна настолна ковчега за съхранение на бижута достатъчно място за няколко обици, пръстени, колиета и гривни, но достатъчно малък, за да се побере в кутия.РАЗДЕЛЕНИ на кутийки за гривни - Специално предназначени за съхранение на огърлици, обици и други малки бижута.Подложки за козметиката-ще придадат допълнителен цвят на вашата стая или къща декора, като на вашето работното място по-чист вид.Кутия за демонстрация на бижута - функционален дизайн, издръжлив материал, който има дълъг експлоатационен живот.КУТИЯ за демонстрация на слънчеви очила от филц дизайнерска и практичен за употреба, отлично подходящ за домашна употреба и пътуване.Списък на опаковки, 3 x ковчежета за бижута Характеристики - Различно проста структура, като предлага вашите бижута повече място за съхранение на бижута в контейнери. -Размер : Около 21,00 X12,00 X2,40 см / 8,25 X4,72 X0 кутия за съхранение на бижута. -Цвят : сив кутии за секции обици - изящна изработка и елегантен външен вид предоставят практичност и дълготрайност на кутии за показване на колиета. -Идеален за лична употреба или със специално използване в бижутериен магазин, предлагаме тава за бижута от филц. - Изработен от висококачествен материал и строги производствени процеси. - Необходимостта от вас.Лесен за носене, много подходящ за пътуване. Войлочный тава за бижута. -Материал : пластмаса, подарък кутия-органайзер за козметика от власинките Информация за стоки, Луксозен ковчег за бижута, Благодарение на разумния дизайн тя е добра като контейнер за съхранение на бижута. разделени кутии за гривни Кутия за съхранение на бижута изработени на ръка, проста и красива, което ви осигурява повече удобство.фетровая кутия за съхранение на слънчеви очила Ако все още търсите проста и практично кутия за съхранение на бижута за ежедневна употреба, тази ковчег за бижута ще се превърне за вас най-добрият отговор.

Подробности

Подобни продукти в категория

1бр Нов CQ2A32-25DMZ CQ2A32-25DMZ
  • Новинка
Оценки:

1бр Нов CQ2A32-25DMZ CQ2A32-25DMZ

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 16.17