• Новинка
Vinyl стикер SYNERLOGIC Windows PC Reference Keyboard Shortcut без остатъци от лепило за всеки КОМПЮТЪР, лаптоп или настолен компютър LG: 3,5 х 2,95 (прозрачен, опаковка 100 броя)

Vinyl стикер SYNERLOGIC Windows PC Reference Keyboard Shortcut без остатъци от лепило за всеки КОМПЮТЪР, лаптоп или настолен

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

?✔️ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ КЛАВИШНИ КОМБИНАЦИИ - със стикер SYNERLOGIC Windows Reference Keyboard Shortcut стикери с най-важните комбинации на клавиши, удобно разположени точно пред васЛесно да овладеят нови клавишни комбинации и винаги ще можете бързо да намерите на екипа, без да се налага "гуглить". ?✔️ Работете по-БЪРЗО и по-УМНИ - бързи съвети имате под ръка!Този инструмент ви позволява много по-бързо научим да се насладите на вашия компютър и ускорява работния процес в геометрична прогресия.Той е идеален за всяка възраст или ниво на квалификация, студенти или възрастни хора, у дома или в офиса. ?✔️ ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО - Ние стоим зад нашия продукт!Те са изработени от висококачествени трайно винил, както и професионален дизайн придава на нашите наклейкам външния вид на OEM.Нашата симпатична и вярна към каузата екип за обслужване на клиенти е готов бързо да отговори на ваши съобщения и за решаване на всички възникнали имате проблеми. ?✔️ WINDOWS 10 И 11 - Synerlogic Windows sticker, предназначени за Windows 10, но готов ли е той за следващото поколение на Windows 11, което скоро ще излезе? ДА!Нашият екип вече тества всички команди на компютъра с Windows 11!. ⚠️ STICKER РАЗМЕР етикети - Този стикер е с размери от 3,5 инча и 2,95 инча височина и е предназначена за преносими компютри с диагонал 15,6 инча и по-големи размери.Ние също имаме стикер по-малък размер (за 13 "-14") в нашия магазин. ?Стикер с комбинация от клавиши SYNERLOGIC Windows Reference Стикер с комбинации от клавиши за Windows Essential Shortcuts - това е точен и пълен списък с необходимите ви клавишни комбинации.Той съдържа списък с етикети за всеки лаптоп или настолен компютър, работещ под Windows OS 10 и лесно се поставя в долния десен ъгъл на вашия лаптоп, за да можете бързо погледнете надолу и да го прочете.Той е идеален за начинаещ, който иска да се научим да използваме лаптопа си и да спестите време, като под ръка клавишни комбинации на Windows.

Подробности

Подобни продукти в категория