• Новинка
Комплект за сервиране на сватбена торта FOMIYES: Нож за сватбената торта и Сервировочный Набор От Неръждаема Стомана, Сервировочная Съдове за готвене на торти, Сладка?

Комплект за сервиране на сватбена торта FOMIYES: Нож за сватбената торта и Сервировочный Набор От Неръждаема Стомана, Сервировочная

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

✨ Комплект за сервиране на сватбена торта в селски стил, посуда и прибори за рязане на торта за булката и младоженеца, нож за пица и пай сервировочный набор, комплект за сервиране на торта, гребло за пица, сребърни прибори за сватби, годеж, на партито по случай рождения ден ✨ Умерена дължина, добре отговаря на вашите изисквания за рязане на сладкиши, бисквити, пайове или торти.Изящна изработка и романтичен дизайн, парти, сватба, удобно захващане приятно усещане за ръката. подаръци за партита, сватби, годишнини. ✨ Този комплект-сватбена торта, сватбени подаръци за булката и младоженеца, и на булката и на двойки, рожден ден, коктейл, подаръци за годишнина, булчински душ, парти по повод ангажименти,. ✨ Набор от ножове и сервировочных консумативи за сватбената торта в селски стил, набор от ножове за сватбената торта, нож за пица, определени сервировочных аксесоари за торта, определени торти и ножове, подарък за младоженци на сватба.Режещ инструмент от висококачествена неръждаема стомана, която не ръждясва, лесен и висока твърдост. ✨ Този комплект за сервиране на торта, предназначени за традиционните сватби и сватби в селски стил и ще се превърне в прекрасен подарък за спомен. за многократна употреба, отличен инструмент за печене на сладкиши в домашната кухня или професионална фурна.Описаниесли търсите професионален резаку за торти и сервировщика, това изследване си е свършила тук.Това е така, защото нашият Нож и Лопата могат да отговарят на вашите нужди.Изработен е от висококачествен материал, практични и проектиран за продължителна употреба.Характеристики - Цвят : както е показано на фигура - Материал : неръждаема стомана - Размер на ножа : 30,00 X6,00x0,20 см/11,79 X2,36x0,08 инча - Размерът на рамото : 25,00 X6,00x0,20 см /9,82 X2,36x0,08 инча - изящна изработка и романтичен дизайн за тематични партита, сватби - Умерена дължина, добре отговаря на вашите изисквания за рязане на сладкиши, бисквити, пайове или торти.

Подробности

Подобни продукти в категория

Ножици за нос /Уши от Body Toolz
  • Новинка
Оценки:

Ножици за нос /Уши от Body Toolz

4 "Големи кръгли дюзи за безопасно изрязванеОтлична и за рязане на ноктите на бебетата и малките деца.Не�

BGN 5.05
8790 HMB HF 15 0 чорап 3/8 drv
  • Новинка
Оценки:

8790 HMB HF 15 0 чорап 3/8 drv

8790 HMB HF 15 0 чорап 3 / 8" drv 8790 HMB HF 15 0 чорап 3 / 8" drv 8790 HMB HF 15 0 чорап 3 / 8" drv 8790 HMB HF 15 0 чорап 3 / 8" drv 8790 HMB HF 15 0 чорап 3 / 8"

BGN 6.69