• Новинка
Эринде [3ШТ] Течни блестящи Матови сенки за очи, Течна блестяща очна линия и Мат крем-сенки за очи 2 в 1, Бързо да изсъхне, лесно се нанася, Траен Корейски грим за очите ?

Эринде [3ШТ] Течни блестящи Матови сенки за очи, Течна блестяща очна линия и Мат крем-сенки за очи 2 в 1, Бързо да изсъхне,

Buyers rating:
BGN 5.66

Налично

Пратката включва : 3 бр течни мат и играта на сенки за очи. Тегло : 42,7 g (1,5062 унция).Тип кожа : За всеки. 【Набор от течни сенки за очи】 За избор са представени от две серии : серия Sweet Pink и серия Cool Brown, всяка от които съдържа по три течни сенки за очи от ярките розово-оранжеви нюанси до изискани сиво-кафяви нюанси, идеално подходящи за жени и юноши от всички възрасти. 【Матиран и лъскав】Тези течни сенки за очи имат двустранен дизайн.Бархатистая матово покритие в съчетание с лъскави, а нюанси, подходящи за всички тонове на кожата.Можете да използвате матирани захар, отделно или с добавяне на блясък, за да създаде блестящ начин за окото!От естествен грим за ежедневна работа до очарователния опушен грим, съответстващ на всички ваши нужди в грима!. 【Водоустойчив и устойчив】 Този течен крем за сенки за очи са не само водоустойчиви, но и остава высокопигментированным през целия ден, като създава перфектен дневен и вечерен образ. 【Лесна употреба】 Устойчиви наращиваемые бои, които лесно растушевываются и не изисква грунд.Можете лесно да ги с пръсти и бързо да получите бляскава сенки за очи, които лесно се почистват. 【Идеален подарък за грим】 е Подходящ за всички цветове и типове кожа.Професионален подбор на цветовете и отлични резултати за нанасяне на идеален за малък подарък на себе си или на приятел, за да направи себе си още по-красива.Освен това, тази козметика и всички други продукти, Erinde никога не са тествани върху животни.Животните винаги са били наши приятели.Описание на продукта : .

Подробности

Подобни продукти в категория