• Новинка
Пролетни Венци с лавандула от Severin Madelyn 24 Инча за входната врата, Венец от изкуствени цветя с Елегантен Нос, Летен Венец за Сватбеното парти на открито, Монтиране на ?

Пролетни Венци с лавандула от Severin Madelyn 24 Инча за входната врата, Венец от изкуствени цветя с Елегантен Нос, Летен

Buyers rating:
BGN 32.87

Налично

【Романтичен венец 】Този елегантен цветен венец изпълнен с лавандула на природна основа, от клоните Създайте романтична атмосфера, която ще създаде чудесен стил. 【Приличен размер и тегло】 Вътрешен диаметър е около 12 см; външен диаметър-около 24 см; дълбочина венец-около 2 см; тегло-около 2,64 килограм. 【Премиальное качество】Ярък пролетен венец, изработени от естествен памук, гъвкави листа от PVC и цветя от плат от коприна.Той изглежда истинско, но не избледнява и не избледнява, запазване на първоначалните си цветове и реалистичен външен вид в продължение на много години. 【Използвайте съвети】 когато го получите, извадете и разбийте всичко, вие ще имате добра венец!Тъй като венец опаковани в сравнително малка кутия, за задоволяване на изискванията за транспортиране. 【Прилагането на】Красив венец подходящ за украса на входната врата, стълби, стени, камина, полицата рафтове, централен елемент, на бюрото или на рецепцията. 【Подарък случаи】 Лавандула венец - идеален подарък за сватба, свети Валентин, рожден ден, нов дом, ден на майката, ден на бащата и др.Този елегантен венец ще стане прекрасно допълнение към вашия домашен декора, ще даде усещането за красота.Добър подарък за Свети Валентин за него / нея, а също така той е много подходящ за сватбен декор.Този венец е много красива и се обработват с най-новите технологии за пресоване, че елементите не е толкова лесно изпадали, и той ще запази първоначалните си цветове и реалистичен външен вид в продължение на много години.Пролетни венци от лавандула ще донесат предлагат успокояваща атмосфера във вашия дом и ще създадат приятна празнична атмосфера, подходяща за всесезонни бижута.

Подробности

Подобни продукти в категория