• Новинка
Органайзер за хапчета Greencycle на месец, 30 таблетки на ден 2 пъти на ден сутрин и вечер, Кутия за хапчета, не съдържат бисфенол А, по-Малки отделения за съхранение на вит?

Органайзер за хапчета Greencycle на месец, 30 таблетки на ден 2 пъти на ден сутрин и вечер, Кутия за хапчета, не съдържат

Buyers rating:
BGN 8.53

Налично

【Материал, не съдържа BPA】 Калъф за дневни таблетки е изработен от висококачествен хранителен полипропилен и е преминал проверка и сертифицирана от SGSВъншна кутия е направена от висококачествен устойчив ABS-пластмаса.Полезен за здравето, без мирис, без бисфенол А, сигурно за медицински цели. 【Преносим, но просторен органайзер за хапчета】 Във всяко отделение може да се съхранява 4 рыбьих мазнини, 6 капсули или 10 таблетки за ежедневна употреба.Органайзер за вътрешни лекарства може лесно да се постави в джоб или чанта и т., което е удобно за пътуване, къмпинг, работа и ежедневие. 【Подвижна дизайн】 Прозрачен капак улеснява проверката на вашите лекарства. 2 пъти на ден и по един пакет на ден.Всяка кутия за таблетки има различен цвят и да се отпечатват с датата на седмица и икона AM / PM на кутията, за да може да бъде лесно да се различат. 【Добра херметичност】 Всеки калъф за хапчета е защелкивающуюся капак, който надеждно заключени, че ще запази вашите лекарства живи и здрави в калъф за дневни таблетки, който е компактна и защитена от прах и влага, за да не выскакивал при случайно падане. 【Ясни и трайни шрифтове】 се Използва висококачествена технология за UV-печат, осигуряваща чистотата на шрифта, устойчивост на триенето и дълголетие.

Подробности

Подобни продукти в категория

SBL Cerium Oxalicum Развъждане 30 ч.
  • Новинка
Оценки:

SBL Cerium Oxalicum Развъждане 30 ч.

SBL Cerium Oxalicum Развъждане 30 ч Използвайте под наблюдението на лекарконсултант.Някои хомеопатични продукти

BGN 0.33