• Новинка
Деним Гащеризон за домашни Любимци, Дънкови Панталони-Прашка за малки Кученца, за Малки и Средни Кучета и Котки, Дънкови Гащеризони За Кучета (Средно)

Деним Гащеризон за домашни Любимци, Дънкови Панталони-Прашка за малки Кученца, за Малки и Средни Кучета и Котки, Дънкови Гащеризони

Buyers rating:
BGN 44.37

Налично

? Моля, измерва се размерът на вашия домашен любимец, преди да поръчате и внимателно вижте нашите таблица с размери, за да сте сигурни, че сте избрали правилния размер за вашия любим домашен любимец ? Характеристики : Подходящи дънки за кучета, дължина може да е лесно и гъвкаво регулират с помощта на катарами на колана.Направете така, че вашият домашен любимец да изглежда сладък и стилна с тази сладка дънкови дрехи за домашни любимци. ? Материал : Изработен е от полиэстеровой плат с високо съдържание на деним, достатъчно солидна за ежедневно носене вашия домашен любимец.Лек, мек и удобен. ? Стил : Притененный през пролетта и лятото, ветрозащитный и топло през есента и зимата!Лесен за носене, добре сшито, модерен и лесно да се комбинира. ? Гаранция премиум-марка - Моля, обърнете внимание : ръчно пране в студена вода или бережная машинно пране / да не се избелва / изсъхне.Ако по някаква причина не сте доволни от този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще го оправим.Тук вашето удовлетворение е наш основен приоритет.Благодарим ви за разбирането и ви желаем приятно пазаруване!. ? Моля, измерва се размерът на вашия домашен любимец, преди да поръчате и внимателно вижте нашите таблица с размери, за да сте сигурни, че сте избрали правилния размер за вашия любим домашен любимец. ? Характеристики : Подходящи дънки за кучета, дължина може да е лесно и гъвкаво регулират с помощта на катарами на колана.Направете така, че вашият домашен любимец да изглежда сладък и стилна с тази сладка дънкови дрехи за домашни любимци. ? Материал : Изработен е от полиэстеровой плат с високо съдържание на деним, достатъчно солидна за ежедневно носене вашия домашен любимец.Лек, мек и удобен. ? Стил : Притененный през пролетта и лятото, ветрозащитный и топло през есента и зимата!Лесен за носене, добре сшито, модерен и лесно да се комбинира. ? Гаранция премиум-марка - Моля, обърнете внимание : ръчно пране в студена вода или бережная машинно пране / да не се избелва / изсъхне.

Подробности

Подобни продукти в категория