• Новинка
търговска марка Wwxuanke Каишка от неръждаема стомана 316 Кабелен Въжето Безопасност Въжето Морска Обков за предотвратяване на загуба на 1 Контур с Быстроразъемным пръ?

търговска марка Wwxuanke Каишка от неръждаема стомана 316 Кабелен Въжето Безопасност Въжето Морска Обков за предотвратяване

Buyers rating:
BGN 9.50

Налично

Материал : Изработен от висококачествена неръждаема стомана 316, него не е лесно да се прекъсне, той е здрав и има дълъг срок на служба Размер : Дължина на дантела е около 5,9 см.Приложение : Подходящи за свързване към шлемам Gopro, велосипедам, автомобили, подводници, мотоциклети, сноубордам, водни ски, байдаркам и др Характеристики : Каишка е изработена от морската неръждаема стомана марка 316, с прозрачни гумено покритие, което е устойчиво на корозия при тежки условия.Той е безопасен за употреба в солена вода и не ръждясва.Опаковка : Комплект от 6 ленти от неръждаема стомана.Материал : Изработен от висококачествена неръждаема стомана 316, него не е лесно да се прекъсне, той е здрав и има дълъг срок на служба. Размер : Дължина на дантела е около 5,9 см.Приложение : Подходящи за свързване към шлемам Gopro, велосипедам, автомобили, подводници, мотоциклети, сноубордам, водни ски, байдаркам и др Характеристики : Каишка е изработена от морската неръждаема стомана марка 316, с прозрачни гумено покритие, което е устойчиво на корозия при тежки условия.Той е безопасен за употреба в солена вода и не ръждясва.Опаковка : Комплект от 6 ленти от неръждаема стомана.Описание на продукта : Изработен е от неръждаема стомана 316, не е лесно да избледнява, антикоррозийный и антикоррозийный, не е лесно разгражда и е здрава.Изящна изработка, практичност и красота.Материал : неръждаема стомана 316.Количество : Комплект от 6 ленти от неръждаема стомана. Размер : Дължина-дантела около 5,9 см.Предназначение : Подходящи за свързване към шлемам Gopro, велосипедам, автомобили, подводници, мотоциклети, сноубордам, водни ски, байдаркам и т. Стил : модерен и лесен, лесно лукс, елегантен стил.Употреба : лесен за използване и почистване.Моля, обърнете внимание : 1. Изкуствено измерване може да доведе до грешки, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да започне наддаване. Тъй като различни компютри показват различни цветове, цвят на действителния проект може да се различават малко от снимките горе.

Подробности

Подобни продукти в категория

Лост на респиратор MSA 10097881,
  • Новинка
Оценки:

Лост на респиратор MSA 10097881,

5 опаковкиПредимство на респиратор 420.Респиратор може да се похвали с множество функции, повышающими ко�

BGN 2.00