• Новинка
Диск за рязане на стъкло ARYAMURTI, Нов диск за рязане на стъкло 2022 г., Фигура на Кора с Червеникав бокс на Мозайка в кръг, гравиран Сверхтонкой с помощта на трион за (3 бро?

Диск за рязане на стъкло ARYAMURTI, Нов диск за рязане на стъкло 2022 г., Фигура на Кора с Червеникав бокс на Мозайка в кръг,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

[Предимство] : Бързо и точно рязане, диамантен режещ нож е устойчив на високи температури, което намалява вибрациите и осигурява по-пряка и бърза рязТой е остър и не се унищожава, една подробност, е универсална, разрезът е малък и той е устойчив на гумата и износване. [Област на приложение] : За гладко рязане, облекчаване на фасок и шлифоване на стъкло, нефрит, кристал, винени бутилки, керамика, плочки и други материали. [Характеристики] : ультратонкое пильное платно с диаметър от 1 мм и не уврежда повърхността на предмета, усилие равномерно смилане, а гладкост добра.С нисък шум опесъчаване и по-малко прах, минимално количество отпадъци и тип-топ и унищожителна!. [Лекота to използването] : Предназначен за използване с ъглошлайф, машина Model 100, лесен за инсталиране и използване, и могат да издържат на изискванията за сухо / мокро рязане и дълги непрекъснати съкращения. [Висококачествен материал] : с помощта на матрица от диамант высокомарганцовистой стомана, на нов процес на спояване, подобрени нож, по-удобно, сигурно и с по-дълъг срок на служба. [Предимство] : Бързо и точно рязане, диамантен режещ нож е устойчив на високи температури, което намалява вибрациите и осигурява по-пряка и бърза ряз.Той е остър и не се унищожава, една подробност, е универсална, разрезът е малък и той е устойчив на гумата и износване. [Област на приложение] : За гладко рязане, облекчаване на фасок и шлифоване на стъкло, нефрит, кристал, винени бутилки, керамика, плочки и други материали. [Характеристики] : ультратонкое пильное платно с диаметър от 1 мм и не уврежда повърхността на предмета, усилие равномерно смилане, а гладкост добра.С нисък шум опесъчаване и по-малко прах, минимално количество отпадъци и тип-топ и унищожителна!. [Лекота to използването] : Предназначен за използване с ъглошлайф, машина Model 100, лесен за инсталиране и използване, и могат да издържат на изискванията за сухо / мокро рязане и дълги непрекъснати съкращения.

Подробности

Подобни продукти в категория