• Новинка
Абстрактни Оранжеви Комплекти за Баня-с душ Завеса за душ, подови изтривалки на разположение и Аксесоари, Оранжево-Кафяви и Сиви Комплекти За къпане, Модерни Завес?

Абстрактни Оранжеви Комплекти за Баня-с душ Завеса за душ, подови изтривалки на разположение и Аксесоари, Оранжево-Кафяви

Buyers rating:
BGN 18.99

Налично

Размер на душ завеси : 70,8 инча X 70,8 инча Размер на подложка за баня : 15,7 инча x 23,6 инча. О-образен капак на тоалетната чиния : 14,6 инча x 16,5 инча. U-образна килим : 17,7 инча x 15,7 инча. [Аксесоари за баня премиум-клас] : Нашата завеса за душ е изработена от висококачествен полиестерен плат, който осигурява отлични водоустойчиви характеристики.Мини постелки за баня с мек, удобен пълнеж от полиуретанова пяна с памет ефект и уютен материал от микрофибър коралов кадифе, който е приятен за кожата, премахва натиска и умората от вашите крака.Нескользящие подложки за душ и вана отдолу снабдени точки от PVC, предотвращающими компенсира и мини, осигуряване на вашата сигурност. [В комплект завеси за душ влизат] : Водоустойчива душ завеса за душ е с размери от 72 "L x 72" W, а плюшено килимче за баня - 23,6 "L x 15,7"W. В комплекта също така влиза о-образни калъф за тоалетна (16,5 "L x 14,6"W) и U-образна мат (17.7 "L x 15,8"W), които са подходящи за повечето бани са със стандартен размер. [Лесна инсталация] : Нашият комплект за баня се предлага с 12 допълнителни здрави куки, което опростява инсталацията.Завеса за душ с 12 повишен люверсами за по-удобно захващане, а нескользящий подложка за вана и капака на тоалетната чиния, за да осигури сигурност и комфорт. [Подобри декор на вашата баня] : Благодарение на жълтата стилна завесите за душ с абстрактно от Art Socket можете да създавате спокойна и хармонична атмосфера за къпане, а също и добави атрактивен елемент на декора на интериора на вашата баня.Този стилен комплект за баня от 4 теми идеално място за вашия дом, вила, хотел или общежитие.Пред щастливи времена за плуване!. [Абсолютно лесна поддръжка] : За незабравимите моменти от почивката си у дома!Напълно отпуснете се в прекрасната вана или душ и се наслаждавайте спокойно, знаейки, че комплекти за баня-с душ завеса за душ и подови изтривалки на разположение удобно да се пере в машина в хладка вода - икономии на време и без проблеми, че тук не се обичат?. [Аксесоари за баня премиум-клас] : Нашата завеса за душ е изработена от висококачествен полиестерен плат, който осигурява отлични водоустойчиви характеристики.Мини постелки за баня с мек, удобен пълнеж от полиуретанова пяна с памет ефект и уютен материал от микрофибър коралов кадифе, който е приятен за кожата, премахва натиска и умората от вашите крака.

Подробности

Подобни продукти в категория

Магнитна Поставка За Чаши Strongway
  • Новинка
Оценки:

Магнитна Поставка За Чаши Strongway

Магнитна поставка за чашиИдеален за съхранение на бутилки с пистолет и други чаши.Сверхпрочный магнит �

BGN 1.00