• Новинка
Подарък женски WSNANG Компактно Пътно Огледало За Грим, По-Елегантни Женски Подарък, Подарък Гръцкото Женското дружество за най-добрите Приятелки Сестри (Iron-ZP Mirror)

Подарък женски WSNANG Компактно Пътно Огледало За Грим, По-Елегантни Женски Подарък, Подарък Гръцкото Женското дружество

Buyers rating:
BGN 3.73

Налично

◆ Огледало за грим с выгравированной надпис : "Винаги помни, че ти си смел, отколкото мислите, по-силен, отколкото кажешься, и по-умен, отколкото си мислиш, и обичан повече, отколкото си мислиш "Но моето Сестринство, където и да отидеш.Това би могло да се превърне в ценен подарък за всички, които обичаше. ◆ Преносим и компактен : Това е огледало складное, преносим и елегантен дизайн позволява това малко огледало лесно да се побере в джоба, дамска чанта, дамска чанта за грим.Идеален за най-добрия си приятел като подарък за рожден ден, цветя, Коледа.Много полезно огледало за жени от всички възрасти. ◆ Двустранно джобно огледало : от едната страна е отразяващо покритие, което позволява точно да се уверите, че вашата червило, грим за очи и прическа не са повредени, а от друга страна представлява една лупа, която ви позволява да видите вашия перфектен грим като цяло и идеално се разгледа всеки детайл. ◆ Материал и размер : Това е компактно огледало преносимо и лесно, корпус на огледалата е изработен от желязо, което е твърда, трудно е деформиран и не избледнява. Размер : 2,6 х 0,4 х 2,8 инча. ◆Опаковка:Компактно огледалото ще опаковани в клас кадифена торбичка, готова за предаването като перфектния подарък.При всякакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ❤❤❤ ДОБРЕ ДОШЛИ В WSNANG JEWELRY ❤❤❤ - Дайте ви най-добри впечатления от пазаруването.Характеристики : a. Наистина елегантен и вълнуващ дизайн изглежда страхотно и невероятно. Изработен от висококачествена неръждаема стомана 316 L, здрав и издръжлив. Лесно се подбират и подходящи за всеки стил на облекло. Страхотна в детайли и добър за вашата лична колекция от бижута. Идеален за всички случаи : годишнина, годеж, парти, среща, срещи, сватба, ежедневно облекло и т. Грижи за бижута : a. Съхранявайте ги на сухо и избягвайте носенето по време на къпане, изпълнение на домашна работа и плуване. Парфюми също предизвикват корозия на метала на бижута.

Подробности

Подобни продукти в категория