• Новинка
Четка за почистване на душата 3 в 1-с подвижна дълга дръжка от 45 инча, четки за почистване на плочки и вани за пода в Банята и Кухнята (както е показано)

Четка за почистване на душата 3 в 1-с подвижна дълга дръжка от 45 инча, четки за почистване на плочки и вани за пода в Банята

Buyers rating:
BGN 3.76

Налично

【Че ще получите】 Предпоставка включва 1 бр дюза за четки за плочки, 1 бр. дюза за порести четка, 1 бр. дюза за парцал-чистачки и 1 комплект телескопична щанга, и трите сменяеми глави за четки можете да прикачите към выдвижному протежение на пръчката. 【Скрубер за баня 3 в 1】 Четка за плочки се използва, за да почистват от прах и премахване на вода.Той е добър помощник в дома си, и той може да се чисти, без прах.Подобно на гъба, четка се различава эргономичностью, която не е намачкана и ви спестява усилията.Дюза за парцал wiper може да се използва за премахване на петна от вода с плочки. 【Четка за почистване на душата с дълга дръжка 45 инча 】 С подвижни род, само има четири раздела, които е възможно да се премахне в четири различни дължини за използване в съответствие с различните нужди, по-практично и удобно. 【Завой на 180 градуса】 Регулируема глава на 180 градуса за почистване на под различни ъгли.Лесно се изчиства от изоставени ъгли. 【Широко се използва】 Домакински почистващи средства, подходящи за бани, бани, кухни, дневни, балкони, стени и т. Четка-скрубер за плочки в банята прави почистването по-лесно, по-бързо и по-практично.Характеристики : 【ЗДРАВ МАТЕРИАЛ】Този комплект за почистване на домакински е изработена от пластмаса, гъби, изкуствени влакна и алуминиева сплав, издръжлив материал, може да се използва в продължение на дълго време и не се разгражда лесно, подходящ за домакинството на прибиране на реколтата.【Правилния размер】 Накрайник за четка за плочки е около 20 х 8 см /7,87 х 3,15 инча (дължина х широчина), дюза за порести четка-около 13,6 х 9,5 см / 5,35 х 3,74 инча (дължина х широчина), накрайник за меки материали-чистачки-около 33,5 х 15.5 см / 13,19 х 6,1 инча (широчина х височина).Описание : Помещение включва : Mailto включва 1 бр. дюза за четки за плочки, 1 бр. дюза за порести четка, 1 бр. дюза за парцал-чистачки и 1 комплект четырехсекционной сгъсти телескопична щанга.3 Вида щеточных глави : С 3 вида сменяеми щеточных глави за своя употреба.

Подробности

Brush/mop head material:
plastic, sponge, artificial fiber, etc
Telescopic rod material:
aluminum alloy
Color:
as shown
Tile brush head size(approx):
20 x 8cm/7.87 x 3.15inch(length x width)
Sponge brush head size(approx):
13.6 x 9.5cm/5.35 x 3.74inch(length x width)
Wiper mop head size(approx):
33.5 x 15.5cm/13.19 x 6.1inch(width x height)
Telescopic rod total length(approx):
115cm/45.28inch
Package:
1 pc x Tile brush head:
1 pc x Sponge brush head:
1 pc x Wiper mop head:
1 set x Four-section thickened telescopicrod:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement.:

Подобни продукти в категория