• Новинка
UYILASTORE Притежателя на четка за зъби, Паста за зъби и Рафтове За Съхранение Органайзер с Чаша Аксесоари за Баня за Дома (蓝色)

UYILASTORE Притежателя на четка за зъби, Паста за зъби и Рафтове За Съхранение Органайзер с Чаша Аксесоари за Баня за Дома (蓝色)

Buyers rating:
BGN 5.70

Налично

Изработен е от висококачествен бял влакна, не съдържа тежки метали, экологичен, е безвреден, нетоксичен и е трайна употребаЧаша се съхраняват с дъното нагоре, за източване на водата, защита от прах и струпването на вода, а също и за поддържане на чистотата на вашите чаши.Долната част поставка за паста за зъби е снабден с вентилационни отвори, в нея не е лесно да се размножават бактерии, лесно за почистване.Паста за зъби и четка за зъби, поставени отделно, разумен дизайн разделение ги прави по-чисти и гигиеничными.От двете страни поставка за паста за зъби има куки, на които е удобно да се мотае чаши, спестяване на повече места.Параметри : Състояние : Абсолютно новия Материал : пшеница влакна Цвят : розов, син, зелен (по желание) Размер : прибл.9 Списък опаковка : 1 * Държач за зъбни щетки2 * Зъбни стаканпримечание : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Подробности

Condition:
  Brand New
Material:
Wheat Fiber
Color:
Pink, Blue, Green (optional)
Size:
Approx. 27.5*12*10 cm / 10.8*4.7*3.9 in
Package list:
1 * Toothbrush Holder:
2 * Tooth Cup:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория