• Новинка
Билярдна Щека, устойчив на абразия Реплика от смола 52 мм, Билярдна Тренировъчен Реплика, Билярдна Топка със Стандартни Линии и Точки, Помощен Аксесоар За Тренировк?

Билярдна Щека, устойчив на абразия Реплика от смола 52 мм, Билярдна Тренировъчен Реплика, Билярдна Топка със Стандартни Линии

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

【Материал премиум-клас】 Симулатор за тренировка на билярд е изработен от висококачествен полимер материал с уникална удар и устойчивост на износване, който е много силен и може да продължат да бъдат полезни и след продължителна употреба 【Бързо да научите различни техники на лост】 : да Ви е много лесно за овладяване на високи, средни и ниски точки на тренировка, а треньор може бързо да се научат различни методи за ливъридж.Играчите са склонни да правят залози и контролират стандартни линии и точки на топка. 【Изящна изработка】 : Асистент за обучение на бильярду изпълнена с висока точност, билярдна топка се калибрира и се полира по време на тренировка. Подходящ за английски снукър, Малък американски топката. 【Технически характеристики на продукта】 : Състояние : 100% чисто нов; тип на продукта : асистент за обучение на бильярду; материал : смола; цвят : както е показано на снимката; вписва : английски снукър, малък американски топка; количество : 1 бр.; тегло : около 132 грама, диаметър : прибл. 52 мм /2,05 инча. 【Предимство】 Билярдна щека лек и малък по размер, лесно да го носите със себе си, им е удобно да се ползват.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Асистент за обучение на бильярду Материал : смола Цвят : както е показано на снимките е Подходящ за : Английски снукър, малък американски топката Количество : 1 бр Тегло : около 132 грама Диаметър : прибл. 52 мм /2,05 инча Осъществяване Списък : 1 х помощник за обучение на бильярду.

Подробности

Подобни продукти в категория