• Новинка
Кръпка морала на Джеймс Бонд. Перфектно за вашия тактическо военно оборудване, раница, бейзболни шапки на оператора, на притежателя на плоча или жилетка. Нашивка с ?

Кръпка морала на Джеймс Бонд. Перфектно за вашия тактическо военно оборудване, раница, бейзболни шапки на оператора, на притежателя

Buyers rating:
BGN 4.13

Налично

3 "Patch морала на велкроОтпечатано в САЩ!Се изпраща в рамките на 1 работен ден.Пълен цвят и висока резолюция.Идеален за вашата тактически шапки, подложки за чинии, раница, шапка или на всяко друго място, където можете да прикачите нашивку велкро.Не бродирана!Изображението е завинаги ВГРАДЕНО В кръпка!Не соскребется!. 3 "Patch морала на велкро.Отпечатано в САЩ!Се изпраща в рамките на 1 работен ден.Пълен цвят и висока резолюция.Идеален за вашата тактически шапки, подложки за чинии, раница, шапка или на всяко друго място, където можете да прикачите нашивку велкро.Не бродирана!Изображението е завинаги ВГРАДЕНО В кръпка!Не соскребется!.Джеймс Бонд 007 3" Кръгова нашивка на велкро за морал!Изображение завинаги ВЛИЛОСЬ В кръпка!Това е по-добре, отколкото бродирани на кръпки.Изображението се получава свеж, с полноцветными детайли и качество на снимките.Снимка никога не потускнеет, не поцарапается и не истреплется, като бродирани произведения на изкуството.Аз съм типичен всеки пластир е по поръчка на РЪЧНО в магазина си директно тук, в САЩ!Гарантирам ви, че ще ви хареса нашивка или ще се върнат парите.Стоя зад работата си.

Подробности

Подобни продукти в категория

Нещастен 13 Зелена Кръпка
  • Новинка
Оценки:

Нещастен 13 Зелена Кръпка

Нова официално лицензиран ютия с бродерия на нашивкеРазмер на повече от 2 инча и 2 инча височина.Нова офи

BGN 3.00