• Новинка
MNYR New Персонализиране на Дизайна на вашия Собствен Релеф Имена на Дървото на Живота Изображение на Логото на Писмо Персонални Официалната Книга Печат Монограм Сва?

MNYR New Персонализиране на Дизайна на вашия Собствен Релеф Имена на Дървото на Живота Изображение на Логото на Писмо Персонални

Buyers rating:
BGN 10.40

Налично

Персонализиран с името си, бизнеса или логоМожете да ни изпратите снимка на вашия собствен дизайн, и след покупката!Ние също ще се свържем с вас за вашия индивидуален дизайн, когато получим вашата поръчка!Бихме могли да се превърне всяка картина в тиснитель за вас!.Пакетът включва : Един набор от тиснителя от неръждаема стомана с месингова табела, на която е гравиран вашия дизайн.Този тиснитель ще се превърне в чудесен подарък!.Размер на оттиска : матрица за релеф 45 мм. ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК!Отличен за декорация на пликове, покани, писма, опаковки за вино, луксозни кутии и т. Чудесен подарък за Коледа, деня на благодарността, Хелоуин, Свети Валентин и така нататък!.Прецизна работа за създаване на рельефных препечатки на страниците на книги, пликове, канцеларски материали принадлежностях, покани, фольгированных печати и много други неща!.Ние можем да произвеждаме по поръчка восъчни печат, пръстени и тиснители!Просто изпратете ни вашите скици, ние переделаем ги в печати, пръстени и релеф! : ).

Подробности

Подобни продукти в категория