• Новинка
Velvet блясък за устни Ice Cube, Опаковане на гланц за устни, Опаковане на лед за устни, червило, за грим, Прозрачна опаковка гланц за устни, Матово червило Е бял цвят И да Я ?

Velvet блясък за устни Ice Cube, Опаковане на гланц за устни, Опаковане на лед за устни, червило, за грим, Прозрачна опаковка

Buyers rating:
BGN 14.00

Налично

【Velvet блясък за устни Ice Cube】 червило за грим, мека и гладкаСъдържа микродермабразионную захар с ефект на мъгла, който създава лек и текстурирана грим. 【съраунд блясък за устни】 Блески за устни имат ясна структура, изработени от висококачествени съставки, притежават избелваща и кадифена текстура, създаване на безупречен грим. 【Набор от блесков за устни】 Текстура мъгла за насипни прах за устни, усещане за въздушен мъгла, богата на възпроизвеждане на цветовете, ще ви дам един нов опит, друг красив грим.Дизайн прозрачна опаковка е нова и уникална, и тя също така е подходящ като малък подарък приятелки. 【Прозрачен набор от блесков за устни】 Цвят гланц за устни представен в различни цветове по ваш избор от 6 различни нюанси, и всеки цвят може да създаде неповторим грим. 【Пакет с лед за устни】 Блясък за устни, малък и лек, лесен за носене, отивате на среща, материал оптимален, и трудно се придържа към стаканчику.Можете да го вземете със себе си в пътуване, да пазаруват, да правите снимки и да се регистрирате.Лесно можете да фиксира грима и създаване на идеален образ за себе си.Ice cube velvet блясък за устни Матово червило с гланц за устни pure desire избелващ лесно се залепи чашата. Параметри : нето Тегло : 4 g Срок на годност : 3 години Цвят : бял праскова Касуга (A), студено бери сърцебиене (B), кафе с мляко и Разни (C), кленов джинджифил (D), какао-кафе (E), Мока червено-кафяво (F).Опаковка : 2/4 бр. velvet блясък за устни с кубчета лед.Моля, обърнете внимание, че всички продукти са измерени на ръка, има едно малко отклонение.Поради различни източници на осветление и монитори за стрелба може да се наблюдава малка разлика в цвета.

Подробности

Net weight:
4g
Shelf life:
3 years
Color:
Kasuga white peach(A), heartbeat cold berry(B), Daily Miscellaneous Milk Coffee(C), Maple Ginger(D), cocoa coffee(E), Mocha red brown(F).
Package:
2/4 pcs ice cube velvet lip gloss.:
Notice:
The products are all measured by hand, there is a slight deviation.:
Due to different shooting lights and monitors, there may be a little color difference.:

Подобни продукти в категория

Течна Червило Sam Marcel, Клои
  • Новинка
Оценки:

Течна Червило Sam Marcel, Клои

Нашите течни червила с висока пигментация, което означава, че ние ще ви пухломеки, неотразимые устните в

BGN 10.20
Спектрален крем 8 МЛ / BLANC00
  • Новинка
Оценки:

Спектрален крем 8 МЛ / BLANC00

В основата "Да се крият или леко да отворите това, което още не се е появил или скоро ще престане да същес�

BGN 71.33