• Новинка
50 Листа Ретро Материал за Scrapbooking Набор от Хартия 4,7x6,7 инча, Холни Списания за Scrapbooking, Натурални Художествени Аксесоари за Бродерия, Украса за Планиране, Подарък кар?

50 Листа Ретро Материал за Scrapbooking Набор от Хартия 4,7x6,7 инча, Холни Списания за Scrapbooking, Натурални Художествени

Buyers rating:
BGN 4.26

Налично

【Предпоставка включва】 Този продукт не е стикер и не е функция самоклеящегося покритие, моля, имайте предвид, преди да закупятОпаковката съдържа хартия 2 различни стилове по 50 листа. 【Хартия за албуми】 Размери 4,7x6,7 инча / 12x17 вижте Тази декоративна хартия за бродерия са отпечатани на хартия с двустранен печат.Раскрашенная текстура в стар стил, лека, лесно се реже и е подходящ за колаж. 【Уникален дизайн】 Красиви, ярки цветове. идеален за макулатурных списания, scrapbooking, колажи или художествени проекти, които причиняват мистично чувство!Вашите творчески подаръци и украса с тях ще направи голямо впечатление на приятелите си. 【Широко приложение】 Този комплект е подходящ за художествени списания, колажи, декупажа, scrapbooking, проектанти украса, производство на хартия, подарък опаковки, картички, ръчно изработени, подарък бирок, декориране на дома, фотоалбуми и т. 【Гаранция за обслужване на】Ако имате някакви въпроси или не сте объркани, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Осъществяване на пълна ? Пратката съдържа 2 различни стил, 50 листа хартия.Технически характеристики на ?Размери 4,7x6,7 инча / 12x17 виж ? Този продукт не е стикер и не е функция самоклеящегося покритие, моля, имайте предвид, преди да закупят. ? Тази декоративна хартия за бродерия е отпечатана върху хартия от едната страна.Раскрашенная текстура в стар стил, лека, лесно се реже и е подходящ за колаж. ?Красиви, ярки и лъскави цветове. Идеален за макулатурных списания, scrapbooking, колажи ?или художествени проекти, които причиняват мистична атмосфера!Вашите творчески подаръци и украса с тях ще направи голямо впечатление на приятелите си. ?Този комплект е подходящ за художествени списания, колажи, декупажа, scrapbooking, проектанти бижута, ?производство на хартия, подарък опаковки, картички, ръчно изработени, подарък бирок, декориране на дома, фотоалбуми и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

Брэды American Crafts Harmony 25/Pkg
  • Новинка
Оценки:

Брэды American Crafts Harmony 25/Pkg

Придайте нов проект на жарТази опаковка размер 4x8 инча съдържа 25 бижута.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ : Опасност от зад

BGN 1.00