• Новинка
6 инча стопорных на пръстените клещи външни Модула клещи пръстени стопорное пръстен клещи огъване стопорных на пръстените клещи за облекчаване на пръстените стоп?

6 инча стопорных на пръстените клещи външни Модула клещи пръстени стопорное пръстен клещи огъване стопорных на пръстените

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

[ВЪНШЕН ОГЪВАНЕ] Клещи с защелкивающимися пръстени са предназначени за външно огъване с голяма площ на контакт и без деформация [ВЪГЛЕРОДНА СТОМАНА] Выкована от висококачествен углеродистого стомана материал и се подлага на топлинна обработка, за да се придаде висока якост и устойчивост. [ПРЕНОСИМА ПИСАЛКА] Клещи с защелкивающимися пръстени са иммерсивную дръжка, в която се използва гумен материал, осигуряващ удобен захват и не е подвижен. [ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ] Подпружиненное действие, намалява мускулната умора за лесно управление с една ръка с висока ефективност и малки усилия. [ЗА РЕМОНТ на ПРЪСТЕНИТЕ"] Професионален инструмент за монтаж и отнемане на пръстени C и здрав връх помага за здраво, за да запази ги.Параметри : Тип на продукта : Клещи с защелкивающимися пръстени Материал : въглеродна стомана + гума Предназначение : За точно определяне на защелкивающихся на пръстените Модел : SK-112-6 Обща дължина : 6 см Диаметър на върха : около 1,6 мм / 0,06 инча съдържание на Пакета : 1 х клещи с защелкивающимися на кръгчета.

Подробности

Item Type:
Snap Rings Pliers
Material:
Carbon Steel + Rubber
Purpose:
For precise fixing of the snap rings
Model:
SK-112-6B
Overall Length:
6in
Tip Diameter:
Approx. 1.6mm / 0.06in
Package List:
1 x Snap Rings Pliers:

Подобни продукти в категория