• Новинка
Лека нощ Fugui за деца 2 в 1, подаръци с Единорогом, играчки с Единорогом за момичета, лека нощ от Единорогом, Въртящи се на 360 градуса лека нощ, Проектор, Коледни подаръц?

Лека нощ Fugui за деца 2 в 1, подаръци с Единорогом, играчки с Единорогом за момичета, лека нощ от Единорогом, Въртящи се

Buyers rating:
BGN 9.63

Налично

?【 Океана, ако трябва да се използват осветителни тела unicorn за стаята на момичетата в продължение на дълго време, е добре да се използва източник на захранване ?【Подаръци с еднорози за момичета】Играчки unicorn са изработени от безопасен одобрените екологично чист материал, безопасни и безвредни за човешкия организъм.Той е идеален като декор на спалнята за малко момиче, нощни лампи за момичета, подаръци за любителите на еднорог, коледни подаръци за рожден ден за момичета, деца 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 години. ?【 Океана, ако трябва да се използват осветителни тела unicorn за стаята на момичетата в продължение на дълго време, е добре да се използва източник на захранване. ?【Подаръци с еднорози за момичета】Играчки unicorn са изработени от безопасен одобрените екологично чист материал, безопасни и безвредни за човешкия организъм.Той е идеален като декор на спалнята за малко момиче, нощни лампи за момичета, подаръци за любителите на еднорог, коледни подаръци за рожден ден за момичета, деца 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 години.Идеални подаръци за 2 3 4 5 6 7 8 9+ годовалые момичета.Уникален интериор, стаи : цветни осветителни тела може незабавно да направи една стая топла, романтична до празнична.Това е добър избор за декорация на празник, рожден ден и дизайн на стаята. Махнете външния прозрачна лампа. Включете го с помощта на 4 батерии тип ААА или USB-кабел. Натиснете бутона за превключване на повече от 2 секунди, за да включите, след което проекция появява на стената и тавана.И за кратко натискане за регулиране на яркостта на 4 нива. С помощта на srewdriver замени друг филм за проектиране.(За да се осигури атмосфера на въртене моля, преди да използвате една отвертка, за да затегнете горния винт проектор night light. С прозрачна абажуром той може да се използва като нощни лампи. Лампа на проектора може да се захранва от батерии 4 * AAA или от входа на постоянен ток 5 В. Моля, не използвайте батерии и USB-кабел DC5 V едновременно, в противен случай това може да доведе до повреждане на продукта.

Подробности

Подобни продукти в категория