• Новинка
Поставка за мобилен телефон FAVOMOTO Поставка за мобилен телефон, 2 Бр. Кола на Телефона За Закрепване За телефон, Поставка за автомобилен номер Скоба за мобилен телефо?

Поставка за мобилен телефон FAVOMOTO Поставка за мобилен телефон, 2 Бр. Кола на Телефона За Закрепване За телефон, Поставка

Buyers rating:
BGN 6.51

Налично

Стойка за МОБИЛНИ телефони : Изработени от високо качествени материали, практична и трайна за продължителна употребаВентилационно основа поставка за телефон : Служи като основание за определяне на притежателя на телефона, след това телефонът ще бъде лесно се разклати или падне.АВТОМАТИЧНА поставка-СКОБА за ТЕЛЕФОН : Може да се приложи към вентиляционному дупката с различни форми.АВТОМОБИЛНА МОБИЛНА носеща : Подходящ за различни видове вентилационни отвори и автомобили.ВЕНТИЛАЦИОННА СТОЙКА ЗА ТЕЛЕФОНА : управление с една ръка.Бързо и лесно да го инсталирате на отдушник с една ръка.Стойка за МОБИЛНИ телефони : Изработени от високо качествени материали, практична и трайна за продължителна употреба.Вентилационно основа поставка за телефон : Служи като основание за определяне на притежателя на телефона, след това телефонът ще бъде лесно се разклати или падне.АВТОМАТИЧНА поставка-СКОБА за ТЕЛЕФОН : Може да се приложи към вентиляционному дупката с различни форми.АВТОМОБИЛНА МОБИЛНА носеща : Подходящ за различни видове вентилационни отвори и автомобили.ВЕНТИЛАЦИОННА СТОЙКА ЗА ТЕЛЕФОНА : управление с една ръка.Бързо и лесно да го инсталирате на отдушник с една ръка.Пратката включва 2 x притежателя на телефона Характеристики -Изработен от висококачествен материал, практически и е здрава за по-дълга употреба. - Управление с една ръка.Бързо и лесно да го инсталирате на отдушник с една ръка. - След инсталиране на притежателя на телефона ще бъде определен на база, и телефонът никога не ще се разклаща или да падне. - Материал : Пластмаса. - Размер : около 9,00 X9,00 X5,50 см/ 3,54 X3,54 X2,16 инча. - Подходящ е за различни видове вентилационни отвори и автомобили. - Благодарение на противоударному дизайн той ефективно намалява триенето между притежател на телефона и колата.Описание на продукта Основа на притежателя на телефона, произведено от висококачествен материал, практични и издръжлив на употреба.Благодарение на противоударному дизайн той ефективно намалява триенето между притежател на телефона и колата.

Подробности

Подобни продукти в категория