• Новинка
Waziaqoc 4 бр. Пружини Рычажный замък и капаче от Неръждаема стомана, тежкотоварни Защелкивающийся скоба, Пружина на Бравата е с винт за кейса, набор от инструменти, рак?

Waziaqoc 4 бр. Пружини Рычажный замък и капаче от Неръждаема стомана, тежкотоварни Защелкивающийся скоба, Пружина на Бравата

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【Съдържание и размер на опаковката】 4 бр двойни кутия переключающие капаче.Обща дължина : 100 mm/3.Комплект от 4 двойни пролетта ключалки-тумблеров отговаря на вашите нужди при монтаж на няколко кутии. 【Конструкция с двойни пружини】 Капаче на ключалката представлява конструкция с двойна пружина и чудесен напрежение, което здраво я задържа на място при запирании.Дори и при продължителна вибрация тя не се отвори внезапно и може да осигури добра защита на заключени теми. 【Висококачествени материали】 Кутия переключающие бравата са изработени от висококачествена неръждаема стомана, устойчиви на корозия, издръжливи и лесно се деформира, като същевременно се гарантира сигурността на вашите обекти.Пружинен заключване полирана, гладка и без бодли, не поцарапает ръката си, а сребърен на външния вид на проста и стильен. 【Широко приложение】 Тези с капаче от неръждаема стомана са идеални за монтаж на кутии с инструменти, дървени каси, багаж, кутии, чекмеджета, ракли, шкафчета, гардероби и гардероби.Компактни размери и лесен монтаж, подходящ за използване в дома, в офиса, при пътуване и т. 【Гаранция за обслужване на】 Ние винаги имаме 100% гаранция за удовлетвореност и надеждно обслужване на клиентите, така че, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Ако не ви харесва този продукт, можете да ги върнете за връщане в рамките на 30 дни от датата на тяхното получаване.Оборудван тумблерными шут от неръждаема стомана, издръжлив и дълготраен.Конструкция пружинна ключалката, след застегивания да се поддържа за дълъг блокиран състояние, след удара не се отваря, за защита на вашите неща.Има няколко размера по избор, независимо от това, по-голяма от вас кутия или малка, за вас винаги ще има капаче.Параметри Материал : Неръждаема стомана Цвят : сребристо Обща дължина : 3,9 инча/ 100 мм, Диаметър на отвора : 0,2 инча / 5 мм, Размер монтажен винт : M4 x 16 мм Осъществяване Съдържание : 4 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория